TITLphoto-1441109296207-fd911f7cd5e5

Ένα δωρεάν πρόγραμμα για να αναπτύξεις τη δική σου επιχείρηση

Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Επιχειρηματικότητα, Νέα

Η Αριάδνη Λαδά, έμπειρη coach και μέντορας στο WoT, μας έστειλε την παρακάτω ενημέρωση για ένα πρόγραμμα ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας που αξίζει να δεις. 


Ξεκινάει ο 5ος κύκλος του Προγράμματος Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, του Praksis Business Coaching Center, το οποίο είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα υποστήριξης νέων επιχειρηματιών, καθώς και υφιστάμενων επιχειρήσεων.

Το Praksis Business Coaching Center είναι ένα επιχειρηματικό κέντρο το οποίο ήδη λειτουργεί και υποστηρίζει επιχειρήσεις τα τελευταία δύο χρόνια, παρέχοντας μια ολιστική προσέγγιση στην επιχειρηματικότητα μέσω των παρακάτω εργαλείων:

  • πρακτική και συστηματική εκπαίδευση
  • κατ' ιδίαν συναντήσεις με επιχειρηματικούς συμβούλους
  • κατ' ιδίαν συναντήσεις business coaching
  • δυνατότητα συμμετοχής στην πλατφόρμα crowdfunding www.oneup.gr

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας απευθύνεται σε υποψήφιους που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση (οποιοδήποτε είδος μικρής ή μεσαίας επιχείρησης) καθώς και σε επιχειρήσεις που βρίσκονται ήδη σε λειτουργία, και έχει διάρκεια εκπαίδευσης 4 μηνών (Μάρτιος - Ιούνιος 2016). Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν στους επιλεγέντες συμμετέχοντες και για πρώτη φορά θα δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής περιορισμένου αριθμού υποψηφίων από όλη την Ελλάδα μέσω Skype.

Οι συμμετέχοντες του προγράμματος PRAKSIS BCC που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το πρόγραμμα και έχουν εκπονήσει ένα βιώσιμο επιχειρηματικό σχέδιο θα έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα One-Up, ώστε να ελκύσουν το απαραίτητο κεφάλαιο εκκίνησης της επιχείρησής τους. Η καινοτόμα αυτή πλατφόρμα αποτελεί εργαλείο Crowdfunding του προγράμματος Βusiness Coaching Center που υλοποιείται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό PRAKSIS και αποτελεί μια εναλλακτική μορφή άντλησης κεφαλαίου για επιχειρηματίες, στηριζόμενη στην πλέον διαδεδομένη λογική στο εξωτερικό, ζητάω «λίγα από πολλούς».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν το www.praksis.gr/bcc, να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τα απαραίτητα έγγραφα στο i.babali@praksis.gr, ως τις 28 Φεβρουαρίου 2016. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.