TITLto-wot

Όλα τα νέα μας

Περιηγήσου στα νέα μας, επιλέγοντας κάποια συγκεκριμένη κατηγορία ή ετικέτα:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

TITLladylikewot
Νέα |

Ask The Mentor: Οι μέντορες του WoT απαντούν σε κάθε επαγγελματική σου απορία

Η νέα συνεργασία του WoT με το LadyLike είναι εδώ! 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στις 19 Νοεμβρίου, εγκαινιάσαμε την εβδομαδιαία στήλη #AskTheMentor, όπου μέντορες του Women On Top απαντούν στις δικές σας απορίες, τους προβληματισμούς, τα διλήμματα και τα εμπόδια που συναντάτε στην επαγγελματική σας ζωή, και σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των επιχειρηματικών και επαγγελματικών σας στόχων.

TITLINVITATION FORSAKEN PLACES
Νέα |

Δυαδική Έκθεση Φωτογραφίας “Forsaken Places”

Η δυαδική έκθεση φωτογραφίας “Forsaken Places” των Υπατία Κορνάρου & Ελισσάβετ Ευσταθίου, είναι εμπνευσμένη από την διαχρονικότητα ενός εγκαταλελειμμένου χώρου-τόπου ο οποίος εσωκλείει την διήγηση ανθρώπινων ιστοριών. Ουσιαστικά παρουσιάζει το «ψυχογράφημα» ενός εγκαταλελειμμένου χώρου μέσω του «εννοιολογικού πλαισίου» και της «ντοκιμαντέρ καταγραφής». Σας προσκαλούμε στην ανοιχτή συζήτηση που θα γίνει με το Women On Top, την Πέμπτη 23/5 στις 18:30.

TITLR4W-ErgSumv_1640x1093_Site-Feature
Απασχολησιμότητα, Νέα |

Ready for Work | Εργασιακή συμβουλευτική

Το Women On Top, με την υποστήριξη της Henkel Consumer Brands και της TAFT Νο1 μάρκας Styling στην Ευρώπη με την υπογραφή του Schwarzkopf, θα παρέχει εξατομικευμένη συμβουλευτική σε 10 γυναίκες κάθε ηλικίας και από όλη την Ελλάδα, που θέλουν να ενταχθούν/επανενταχθούν στην αγορά εργασίας. Η ομάδα εργασιακών συμβούλων του οργανισμού παρέχει στις ωφελούμενες πληροφορίες για θέματα επαγγελματικής κατάρτισης, αναζήτησης εργασίας, δικτύωσης με εταιρείες, αυτοαπασχόλησης ή επιχειρηματικότητας. 

TITLVPR05716 copy
Inclusivity Lounge, Μη κατηγοριοποιημένο, Νέα |

Inclusivity Lounge @ Delphi Economic Forum | Η συμπερίληψη τελικά είναι το χαμένο κομμάτι του Δημογραφικού παζλ

Το Inclusivity Lounge του Women On Top ολοκληρώθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά στους Δελφούς, ανοίγοντας τη συζήτηση για τη συμπερίληψη ως πιθανή λύση στις προκλήσεις του δημογραφικού ζητήματος, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα και σε έναν από τους πιο σημαντικούς κόμβους συνάντησης και λήψης αποφάσεων στην Ελλάδα.

TITLmikres.epikindynes.rafi
Νέα, Στο Ράφι |

Επικίνδυνα βιβλία & επικίνδυνες συναντήσεις, #ΣτοΡάφι του Απριλίου!

Αυτόν τον μήνα #StoRafi διαβάζουμε ένα βιβλίο που φτιάξαμε κι εμείς: σας παρουσιάζουμε τις"Μικρές Επικίνδυνες"! Τι σημαίνει να είσαι έφηβο κορίτσι ή νεαρή γυναίκα αυτή την εποχή; Μια εποχή που φέρει το τραύμα της πανδημίας, την έκρηξη των κοινωνικών δικτύων και την αφύπνιση σε ζητήματα που ήταν πάντα εκεί – αλλά ήρθαν στο προσκήνιο με νέα ένταση. Ποιες είναι οι ανασφάλειες, οι φόβοι και οι ελπίδες ενός κοριτσιού τού σήμερα; Και πόσο αυτά πραγματικά έχουν αλλάξει σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες;

TITLWAWU_SiteFeature_1640x1093
Diversity & Inclusion, Νέα |

We are with U: Ευαισθητοποίηση Φοιτητ(ρι)ών για Έμφυλη Ισότητα στην Εργασία

Το έργο We are with U: Ευαισθητοποίηση Φοιτητών/τριών για Έμφυλη Ισότητα στην Εργασία θα διαρκέσει έως τον Μάρτιο του 2025, σκοπεύει να συμβάλει στην προώθηση μιας πιο ισότιμης και συμπεριληπτικής ως προς το φύλο κουλτούρας στον χώρο εργασίας, αλλά και πέρα από αυτόν, μέσα από την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση τελειόφοιτων και μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών σε 12, τουλάχιστον, Σχολές Δημοσίων Ελληνικών ΑΕΙ.

TITLwot.hacci
Mentoring, Νέα, Συνεργασίες |

Το Women On Top & η Εθνική Ομοσπονδία HACCI (NHF) υλοποιούν Διεθνές Πρόγραμμα Mentoring!

Με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό, το Women On Top ενώνει τις δυνάμεις του με την Εθνική Ομοσπονδία Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Ελληνικής Αυστραλίας (HACCI), για να υλοποιήσουν ένα διεθνές πρόγραμμα mentoring, φέρνοντας κοντά νέες γυναίκες επαγγελματίες με έμπειρες και καταξιωμένες γυναίκες από διάφορους κλάδους.

TITLIL_2024_Sitefeature_1640x1093
Inclusivity Lounge, Νέα |

Inclusivity Lounge: Ο ρόλος της συμπερίληψης για την αντιμετώπιση του δημογραφικού, στο Delphi Economic Forum.

Στις 11 Απριλίου, το Women On Top διοργανώνει το 7ο Inclusivity Lounge στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα και της Γενικής Γραμματείας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, με την υποστήριξη των British Council στην Ελλάδα, Konrad Adenauer Stiftung Ελλάδας και Κύπρου, και της Ελληνικός Χρυσός.

TITLS03E03_Site-Feature_1640x1093
Women On Topic, Νέα |

Έχει προκαταλήψεις η Τεχνητή Νοημοσύνη; AI, θα μου πάρεις τη δουλειά.

Σε αυτό το επεισόδιο συζητάμε με τρεις γυναίκες που έχουν την Τεχνητή Νοημοσύνη στην καρδιά της καθημερινής τους δουλειάς και τις ρωτάμε όσα θέλουμε να ξέρουμε γι’ αυτή τη μεγάλη αλλαγή που φέρνει το ΑΙ στην επαγγελματική μας ζωή: πώς μπορούμε να το αξιοποιήσουμε ώστε να μη μας αντικαταστήσει στον ρόλο μας αλλά να μας κάνει ακόμα καλύτερες; Πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι νέες ευκαιρίες που δημιουργεί δεν αναπαράγουν τα στερεότυπα του παρελθόντος;

TITLWoT_AR_2023_Cover
Ετήσιες Αναφορές |

Ετήσια Αναφορά 2023

Το 2023 ήταν για το Women On Top μια ακόμα χρονιά ανάπτυξης, στην οποία ολοκληρώθηκε το πρώτο στρατηγικό πλάνο που αρχίσαμε να δημιουργούμε το 2021. Πολλά από τα αποτελέσματά του θα τα διαβάσετε στην ετήσια αναφορά που κρατάτε στα χέρια σας ή διαβάζετε σε κάποια οθόνη. 

TITLStoRafi_Martios-1640x1093_SiteFeature
Νέα, Στο Ράφι |

Η Λέσχη Ανάγνωσης #ΣτοΡάφι πηγαίνει στο ΕΜΣΤ!

Αυτόν τον μήνα, το Ράφι μας φεύγει από την βιβλιοθήκη του Women On Top και επισκέπτεται το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Σε μια μοναδική ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με το έργο της Λήδας Παπακωνσταντίνου, η Λέσχη Ανάγνωσης #ΣτοΡάφι θα περιηγηθεί στην αναδρομική της έκθεση, για να δούμε πώς ζητήματα έμφυλης ταυτότητας, προσωπικής & συλλογικής μνήμης, σχέσης λόγου & σωματικότητας, αποκτούν κοινωνική διάσταση μέσα από την εικαστική της τέχνη.

TITLPaid Menstrual Leave (1640 x 1093 px)
Diversity & Inclusion, Νέα, Στον Κόσμο |

Άδεια εμμήνου ρύσεως | Χαράζοντας το δρόμο

Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά τη θέσπιση της άδειας εμμήνου ρύσεως μετ'αποδοχών από την Ισπανία, την πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που υπερψήφισε μια τέτοια νομοθεσία, μιλάμε με την Ιδρύτρια της Growthgirls για να μάθουμε τον αντίκτυπο που είχε αυτό το μέτρο στα εργαζόμενα άτομα και την ίδια την εταιρεία.