TITLmicheile-henderson-ZVprbBmT8QA-unsplash

Η ανισότητα στις αμοιβές και άλλες ιστορίες

Κατηγορίες: Diversity & Inclusion, Women On Topic, Νέα

Επιτρέπεται να ρωτήσεις τους συναδέλφους και τις συναδέλφους σου πόσα χρήματα παίρνουν; Ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές για να αναζητήσεις πληροφορίες σχετικά με τους μισθούς στον τομέα σου; Επιτρέπεται οι εργοδότες να σου ζητούν να αποκαλύψεις τον προηγούμενο μισθό σου; 

Αυτά και άλλα ερωτήματα διερευνήσαμε, με τη βοήθεια της Γενικής Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα, αλλά και με την πολύτιμη υποστήριξη της Dell Technologies, στο τελευταίο επεισόδιο του Women On Topic, που μπορείς να βρεις σε όποια πλατφόρμα ακούς τα podcasts σου. 

Αν σε θυμώνει το γεγονός ότι, σε όλες τις χώρες του κόσμου, οι γυναίκες πληρώνονται λιγότερο από τους άντρες και αν θέλεις να μάθεις γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε, οι συζητήσεις του επεισοδίου θα σου δώσουν, εκτός από τροφή για σκέψη, και πολλά εργαλεία που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα, από αύριο κιόλας, στη δουλειά.

Αν κάπου σε όλα αυτά αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, στείλε μας τις δικές σου ιστορίες ανισότητας στις αμοιβές στο info@womenontop.gr και μείνε συντονισμένη για το επόμενο επεισόδιο του Women On Topic. Αν πάλι θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις δράσεις της Dell Technologies για τις γυναίκες σε χώρους τεχνολογίας, να δικτυωθείς με άλλες επαγγελματίες στο αντικείμενό σου και να συγκεντρώσεις πληροφορίες και εργαλεία που θα πάνε την καριέρα σου αρκετά βήματα πιο μπροστά, μπες τώρα στο Dell Technologies CEE – Women In Technology LinkedIn Group -θα μας βρεις κι εμάς εκεί!


Το Women On Topic υλοποιείται με την υποστήριξη της Dell Technologies και με τη συνεργασία του The Greek Podcast Project. Μπορείς να ακούσεις αυτό και κάθε επεισόδιο του podcast στο site μας, στα Apple podcasts & iTunes, SpotifyGoogle Podcasts, Soundcloud, Radiopublic,Castbox,Overcast και σύντομα στο Podcast Addict και το Stitcher.