TITLIS_1920x1080_FBevent_cover

Η 5η ετήσια ημερίδα του Women On Top

Κατηγορίες: Diversity & Inclusion, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Ημερίδες, Νέα, Στον Κόσμο

Στις 23 Φεβρουαρίου 2022, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Women On Top, σε συνεργασία με τις εταιρείες Pfizer και το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας, Henkel, Commit Global και το Ίδρυμα Konrad Adenauer Ελλάδος και Κύπρου και με την υποστήριξη της Νορβηγικής Πρεσβείας, πραγματοποιεί την 5η ετήσια ημερίδα του με τίτλο “Ισότητα & συμπερίληψη στις επιχειρήσεις: μαθήματα από τη Νορβηγία και την Ισλανδία”, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας WoT in Business.

Η φετινή ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, θα έχει ως θεματική τις καλές πρακτικές που υιοθετούν επιχειρήσεις και οργανισμοί στην Νορβηγία και την Ισλανδία, και οι οποίες φέρνουν συστηματικά τις χώρες αυτές στην κορυφή των Δεικτών για την έμφυλη ισότητα στην Ευρώπη.

Μέσα από ομιλίες και θεματικά workshops θα εξερευνήσουμε εργαλεία και μεθοδολογίες που μπορούν να υποστηρίξουν τις προσπάθειες για Ισότητα, Διαφορετικότητα και Συμπερίληψη και των ελληνικών εταιρειών, αλλά θα μοιραστούμε και πρωτοβουλίες που ήδη υλοποιούνται με επιτυχία από καινοτόμους οργανισμούς στη χώρα μας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα είτε διά ζώσης, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Β. & Ε. Γουλανδρή είτε διαδικτυακά, κάνοντας την εγγραφή σας εδώ.


Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου “Gender equality in the corporate world: what can we learn from Norway and Iceland about empowering women in business”. Το έργο υλοποιείται από το Women On Top και εντάσσεται στις πρωτοβουλίες ανάπτυξης διμερών σχέσεων που χρηματοδοτούνται από τα EEA Grants στο πλαίσιο του προγράμματος Business Innovation Greece Programme, με διαχειριστή επιχορήγησης το Innovation Norway Athens.

Ευχαριστούμε τους εταίρους μας από τη Νορβηγία, Kvinner i Business και Confederation of Norwegian Enterprise, και από την Ισλανδία, Reykjavik University, University of Iceland και The Association of Women Business Leaders in Iceland.

Χορηγοί Gold

Χορηγοί Silver