TITLphoto Thes_NLP

Σεμινάρια ΝLP στη Θεσσαλονίκη (και μια έκπτωση για τα μέλη του WoT)

Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Επιχειρηματικότητα, Μη κατηγοριοποιημένο, Νέα

Για την Ισιδώρα Καραδημητρίου και τη Re:frame σας έχουμε ξαναγράψει.

Σήμερα έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε και για τα εργαστήρια NLP που διοργανώνει η Ισιδώρα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του πιστοποιημένου προγράμματος από το ANLP. Η ολοκληρωμένη αυτή εκπαίδευση θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα διαρκέσει πέντε Σαββατοκύριακα.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με ημερομηνίες διεξαγωγής: 21 & 22/10, 18 & 19/11, 9 & 10/12, 20 & 22/1, 24 & 25/2.

Προηγούμενοι συμμετέχοντες στα σεμινάρια έχουν περιγράψει την εμπειρία τους ως εξής:

"Παρά τους αρχικούς μου ενδοιασμούς, το Nlp πυροδότησε την ανάγκη μου να γνωρίσω λίγο παραπάνω τον εαυτό μου και, μοιραία, τον κόσμο γύρω μου. Τόσο το “χτίσιμο” του rapport όσο και το reframing είναι πρακτικές τεχνικές που χρησιμοποιώ καθημερινά στη ζωή μου, γιατί με γεμίζουν αυτοπεποίθηση και κάνουν την επαφή με τους γύρω μου πιο ευχάριστη. Είμαι ευγνώμων που γνώρισα την Ισιδώρα και με έπεισε να μην ενδώσω στις αμφιβολίες μου!”

Σοφία Μπουρναβέα - Παιδαγωγός

Το NLP είναι μία πρακτική επιστήμη που σε βάζει σε τροχιά δράσης, σκέψης και πιο μελετημένης δράσης για την παραγωγή αποτελεσμάτων στη ζωή σου. Σου δίνει την ευκαιρία να παρατηρείς και να δρας συνειδητά ώστε να επηρεάζεις θετικά το περιβάλλον σου και την πορεία της ζωής σου. Η Ισιδώρα Καραδημητρίου το απογειώνει με την αμεσότητά της, με την έμπρακτη πίστης της και την πολύτιμη εμπειρική της γνώση. Σε εντάσσει γρήγορα στη μαγεία και την απλότητα μίας εξαιρετικά χρήσιμης επιστήμης με τον μοναδικό της τρόπο, και την αστείρευτη θετική της ενέργεια. Περιμένω με αγωνία τα επόμενα βήματα NLP δράσης που θα φωτίσει με την δραστηριότητά της η Ισιδώρα.

Ξένια Πασχοπούλου, Σύμβουλος Επαγγελματικής Ανάπτυξης | Career Engineer

 

Αν τα παραπάνω σου προκάλεσαν το ενδιαφέρον ή αν σκέφτεσαι εδώ και καιρό να παρακολουθήσεις μια εκπαίδευση στο NLP, σημείωσε ότι, για τα συγκεκριμένα σεμινάρια, το Women On Top εξασφάλισε για τα μέλη του έκπτωση πάνω από 18% (από 1600 σε 1300 ευρώ και για τα 5 σαββατοκύριακα, με πολλές ευκολίες πληρωμής). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να στείλεις email στο info@reframe.gr ή να καλέσεις στο 211 10977277.