TITLDeath_to_stock_photography_Wake_Up_9

Όσα θέλεις να ξέρεις για το Summer Camp του WoT αλλά δεν έχεις προλάβει να ρωτήσεις

Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Επιχειρηματικότητα, Νέα

Σκέφτεσαι να δηλώσεις συμμετοχή στο φετινό Summer Camp του WoT, αλλά έχεις απορίες;

Δεν έχεις ξανακούσει για το Summer Camp του WoT και θέλεις να καταλάβεις πώς λειτουργεί;

Διάβασε παρακάτω τις απαντήσεις μας στις πιο συνηθισμένες σας ερωτήσεις και, αν έχεις κάποια που δεν έχουμε συμπεριλάβει εδώ, στείλε μας μήνυμα στο info@womenontop.gr -θα επανέλθουμε αμέσως!


Μπορώ να παρακολουθήσω και μεμονωμένα σεμινάρια;

Ναι, φυσικά και μπορείς. Το κάθε σεμινάριο του Summer Camp είναι αυτοτελές και είναι δυνατό να συνδυαστεί με άλλα που αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι, για να δημιουργήσεις μια ολοκληρωμένη εργαλειοθήκη ανάλογα με τις προσωπικές σου ανάγκες. Εμείς ως WoT προτείνουμε, αν έχεις το χρόνο και την οικονομική δυνατότητα, να παρακολουθήσεις μία ή και δύο ολόκληρες εβδομάδες σεμιναρίων, έτσι ώστε να αποκομίσεις όλα τα οφέλη μιας εμπειρίας μάθησης, δικτύωσης, εξάσκησης και έμπνευσης, αλλά έχουμε φτιάξει και ειδικά οικονομικά πακέτα για κάθε συνδυασμό σεμιναρίων που θέλεις να κάνεις. Διάβασε περισσότερα για τις τιμές μας εδώ.


Γιατί να παρακολουθήσω ολόκληρη εβδομάδα;

Γιατί κάθε σεμινάριο έχει να σου προσφέρει κάτι διαφορετικό, αλλά όλα μαζί συνδυάζονται για να σου δώσουν έναν ολοκληρωμένο χάρτη για τα επόμενα επαγγελματικά (και όχι μόνο) βήματά σου.

Γιατί θα αφοσιωθείς πολύ περισσότερο στη διαδικασία της προσωπικής σου αλλαγής, αν αφιερώσεις ουσιαστικό και όχι αγχωμένο χρόνο σε αυτήν.

Γιατί θα έχεις την ευκαιρία να χτίσεις σχέσεις με άλλες γυναίκες που έχουν παρόμοιες ανάγκες και όνειρα με εσένα και να αρχίσεις έτσι να δημιουργείς ένα ισχυρό δίκτυο που μπορεί να σε βοηθήσει να πας πιο εύκολα, πιο μπροστά.

Γιατί οι μεγαλύτερες αλλαγές έρχονται όταν δίνεις το μήνυμα στον εαυτό σου ότι είσαι εκεί με όλες σου τις δυνάμεις για να τις υποστηρίξεις.

Γιατί τα σημαντικότερα πράγματα τα μαθαίνεις συνήθως εκεί που δεν το περιμένεις.

Γιατί, χάρη στα οικονομικά πακέτα συμμετοχής που έχουμε ετοιμάσει για σένα, θα πληρώσεις περίπου 40% λιγότερο για κάθε σεμινάριο.

Γιατί το έχουμε δει να δουλεύει!


Θέλω να τα παρακολουθήσω όλα αλλά δεν προλαβαίνω, πώς θα καταλάβω ποια είναι πιο κατάλληλα για μένα;

Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας προτείνουμε συγκεκριμένα πακέτα σεμιναρίων για συγκεκριμένες επαγγελματικές ανάγκες, όπως: αλλαγή καριέρας, αναζήτηση εργασίας, εξισορρόπηση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής, επιχειρηματικότητα. Μείνε συντονισμένη ή επικοινώνησε μαζί μας για να συζητήσουμε τις δικές σου ιδιαίτερες ανάγκες και να σου προτείνουμε τα πιο κατάλληλα εργαστήρια.


Δε θα είναι μπελάς να φέρω τα παιδιά μου μαζί; Ανησυχώ ότι δε θα καθίσουν ήσυχα με κάποιον που δε γνωρίζουν.

Έχουμε πραγματοποιήσει πλέον πολλές εκδηλώσεις και σεμινάρια παρέα με τα παιδιά μας και έχουμε ανακαλύψει ότι εκείνα προσαρμόζονται πολύ πιο εύκολα στα καινούρια περιβάλλοντα που τα φέρνουμε με χαρά, απ’ ό,τι εμείς φοβόμαστε, όπως επίσης ότι τους αρέσει πολύ να συνοδεύουν τη μαμά στο “σχολείο” της και στη δουλειά της και να εμπνέονται από αυτά. Οι παιδαγωγοί του Summer Camp είναι προσεκτικά επιλεγμένες για τις ανάγκες της δημιουργικής απασχόλησης παιδιών από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και οι μικροί μας συμμετέχοντες πάντα στο τέλος εύχονται “αχ, να κάνετε Summer Camp όλο το χρόνο”. Σε κάθε περίπτωση, προτεραιότητά μας είναι οι μαμάδες να νιώθουν τόσο δημιουργικές όσο και ασφαλείς, οπότε είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα διάλειμμα από το σεμινάριο για μία αγκαλιά με το παιδί σου ή, αν είναι πολύ μικρό, να το θηλάσεις στο χώρο. Εννοείται πως είμαστε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση σχετικά.  


Δε θα ξερω αν θα φέρω τα παιδιά μου μέχρι την τελευταία στίγμη. Μπορώ να δηλώσω ότι χρειάζομαι τότε;

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή για τα παιδιά σου ανά πάσα στιγμή, απλώς όσο νωρίτερα το κάνεις τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να μπορούμε με βεβαιότητα να σου την εξασφαλίσουμε. Δε θέλουμε να στριμώξουμε περισσότερα παιδιά απ' όσα πρέπει στο χώρο που έχουμε γι' αυτά, ούτε να αναθέσουμε στην κάθε παιδαγωγό μας παραπάνω παιδιά απ' όσα μπορεί να απασχολήσει αποτελεσματικά και δημιουργικά.


Θα επαναλάβετε τα ίδια σεμινάρια μέσα στη χρονιά;

Όχι. Οι θεματικές του SC έχουν επιλεγεί έτσι ώστε να δημιουργούν ένα πολύ δυνατό πακέτο επαγγελματικής ενδυνάμωσης και δεν επαναλαμβάνονται, με αυτή τη μορφή, μέσα στην ίδια χρονιά.


Έχω μια άλλη ιδέα για σεμινάριο. Πώς μπορώ να τη μοιραστώ μαζί σας;

Αν υπάρχει κάτι που θέλεις να μάθεις και δεν το έχουμε συμπεριλάβει στις θεματικές μας, μπορείς να το συμπληρώσεις στη φόρμα που θα βρεις εδώ. Αν θέλεις να παρουσιάσεις εσύ κάποιο σεμινάριο στο WoT, στείλε μας μία σύντομη περιγραφή της ιδέας σου, καθώς και το βιογραφικό σου στο info@womenontop.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.


Θα χρειαστεί να φέρω μαζί μου υπολογιστή;

Στα περισσότερα σεμινάρια όχι, εκτός αν σε εξυπηρετεί περισσότερο στο να κρατάς σημειώσεις. Εξαίρεση αποτελούν τα σεμινάρια Business Plan 101 και Προώθησε σωστά τον εαυτό σου στο ίντερνετ, στα οποία θα ήταν καλό να έχεις μαζί σου κάποιο λάπτοπ ή τάμπλετ, ώστε να αποκομίσεις το μέγιστο δυνατό όφελος από την πρακτική εξατομικευμένη εφαρμογή των όσων θα μάθεις.


Μπορώ να συνδυάσω δύο ή περισσότερα δικαιώματα έκπτωσης μαζί;

Όχι. Για να μπορούμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν χαμηλότερες τιμές σε εκείνες που το έχουν ανάγκη, μπορείς κάθε φορά να χρησιμοποιείς ένα μόνο δικαίωμα έκτπωσης.


Θα λάβω βεβαίωση συμμετοχής;

Ναι, φυσικά. Θα είναι υπογεγραμμένο τόσο από το Women On Top όσο και από τον εισηγητή/εισηγήτρια του σεμιναρίου.


Θα πάρω κάποιο υλικό από τα σεμινάρια που θα παρακολουθήσω;

Σχεδόν σε όλα τα σεμινάρια θα υπάρχει ψηφιακό υλικό που θα λάβεις αργότερα δωρεάν. Εξαίρεση αποτελεί το σεμινάριο Ο Προσωπικός μου Σαμποτέρ, όπου θα δουλέψουμε βιωματικά, χωρίς κάποιο υλικό πέρα από τη διάθεση, το σώμα και τις εμπειρίες μας.


Πώς μπορώ να εξοφλήσω τη συμμετοχή μου;

Για να εξασφαλίσεις τη θέση σου στο Summer Camp, θα χρειαστεί να καταθέσεις μέσα σε 4 ημέρες από την ημέρα που θα δηλώσεις συμμετοχή,​ το ποσό που αντιστοιχεί στα σεμινάρια που έχεις επιλέξει. ​​

Μπορείς με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς (IBAN GR16 0172 0130 0050 1308 7083 678, δικαιούχος: ΔΕ ΦΑΜΙΛΥ ΧΑΜΠ ΟΕ). Σε αυτή την περίπτωση, μετά την κατάθεση, στείλε μας το όνομά σου με ένα email στο info@womenontop.gr, ώστε να επιβεβαιώσουμε την εξόφληση και να προχωρήσουμε στην κράτηση της θέσης σου.

Αν προτιμάς να πληρώσεις με PayPal, θα χρειαστεί απλώς να ανταποκριθείς στο αίτημα πληρωμής που θα λάβεις από εμάς μετά τη δήλωση της συμμετοχής σου.


Μπορείτε να μου κόψετε τιμολόγιο;

Ναι, φυσικά. Στείλε μας απλώς με ένα email στο info@womenontop.gr τα στοιχεία σου και θα σου προωθήσουμε το τιμολόγιο ηλεκτρονικά.


Ποια είναι η πολιτική επιστροφής χρημάτων σας;

Αν ακυρώσεις τη συμμετοχή σου μέχρι και 7 ημέρες πριν από το σεμινάριο για το οποίο έχεις δηλώσει συμμετοχή, σου επιστρέφουμε το 80% των χρημάτων σου. Σε περίπτωση ακύρωσης λιγότερο από 7 ημέρες πριν από το σεμινάριο, τα χρήματα δεν επιστρέφονται, μπορείς όμως να τα εξαργυρώσεις σε κάποια άλλη υπηρεσία του WoT μέσα σε διάστημα ενός έτους.