Επιλογή Σελίδας

Τι λένε για μας

Τα ΜΜΕ

Τα μέλη μας

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη βοήθειά σας τόσο πολύ! Χθες είχα την πρώτη μου συνάντηση με τη μέντορα που επιλέξατε για μένα και είχαμε μια πολύ ενθαρρυντική και βοηθητική συζήτηση. Απλά, ήθελα, να σας πω ότι με έχετε βοηθήσει πολύ και είμαι ευγνώμων για αυτό!
Ανθή Χρήστου

Είναι ωραία αίσθηση να ξέρεις ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να σου πει αν πήρες την σωστή απόφαση. Να μπορείς να μοιράζεσαι ΟΛΑ σου τα όνειρα αλλά και τους φόβους σου. Σίγουρα κάποια απ’ αυτά θα τα ξέρουν η οικογένειά σου και οι φίλοι σου.Αλλά πόσες φορές να πω πια την ίδια ιστορία; Μπορεί η σχέση μου με τη δική μου μέντορα να μετράει μόνο λίγες μέρες αλλά εγώ νιώθω ήδη τις αλλαγές :

1) Σταμάτησα να αγχώνομαι & να αγχώνω και τη μαμά μου για το πως θα συνδυάσω 2 πράγματα μαζί (τώρα ξέρω ποιον να ρωτήσω).

2) Μπορώ να της πω ΟΛΕΣ μου τις σκέψεις γνωρίζοντας πως δεν θα με “κρίνει” αρνητικά.

3) Και κάθε φορά που παίρνω απάντησή της, όλες αυτές οι σκέψεις μπαίνουν στη σειρά. Είναι σαν να νιώθω ξαφνικά πιο οργανωτική.

* Ξέρω πως είμαι ακόμα στην αρχή και πως η μέντοράς μου δεν θα ‘ναι για πάντα κοντά μου να με καθοδηγεί. Όμως αν υπάρχει κάτι για το οποίο είμαι σίγουρη, είναι πως μετά από αυτή τη διαδικασία δεν θα είμαι η ίδια!

Ιωάννα Ιωαννίδου

This is innovation. Where else would one get on line guidance of this type? Firstly you feel secure, that you aren’t taking to someone who doesn’t know what they are talking about. Secondly it’s convenient. I would go as far as saying that Women On Top is one of if not the most useful sites I’ve come across. We have to get the ball rolling before it’s too late for all of us. And I think Women On Top can help this become reality. Thank you!
Christine Hantzidou

Πλέον έχω τη μέντορά μου η οποία: α) ανήκει και η ίδια στον ευρύτερο επαγγελματικό μου κύκλο άρα, καταλαβαίνει τι της λέω, β) δεν είναι όμως συνάδελφος/προισταμένη οπότε μπορώ να της μιλάω άνετα, γ) είναι αντικειμενική, δ) έχει εμπειρία. Πέρα από τα προφανή (βλ. συμβουλές, ιδέες, παρατηρήσεις) αυτό που θεωρώ εξίσου σημαντικό είναι η διαδικασία κατά την οποία γράφω στη μέντορά μου τα νέα ή τους προβληματισμούς μου, βάζω δηλαδή τις σκέψεις μου σε μια σειρά, κάτι το οποίο είναι άκρως βοηθητικό. Το WoT πράγματι ήταν ένα απρόσμενο δώρο για μένα!
Μαρίνα Καρπόζηλου

Χτες, βρεθήκαμε με την Κέλλυ για τελευταία φορά ως mentor-mentoree.
Η τρίμηνη σχέση μας τελείωσε με τα καλύτερα αποτελέσματα κατά τη γνώμη μου.
Όλα μου τα ζητήματα-αιτήματα απαντήθηκαν με τη δημιουργία του blog – το οποίο τελικά έλυσε και προβλήματα:)
Σας ευχαριστώ για την πολύ καλή επιλογή μέντορα, για ακόμα μια φορά.
Σας ευχαριστώ για τη συνέντευξη που μου πήρατε.
Σε ευχαριστώ, Κέλλυ, για όλη σου τη βοήθεια, για τον χρόνο που αφιέρωσες και για όλα αυτά που μου πρόσφερες.
Άννα Παπαρίζου