TITL24740460_10155286124039117_69241997_n

Ποιες είμαστε

Η Στέλλα Κάσδαγλη είναι συνιδρύτρια του Women On Top, καθώς επίσης και συγγραφέας, μεταφράστρια και εκπαιδεύτρια εφήβων και ενηλίκων. Σπούδασε Γαλλική φιλολογία στην Αθήνα και Θεωρία των ΜΜΕ στο Λονδίνο και δούλεψε για αρκετά χρόνια ως διευθύντρια σύνταξης στο περιοδικό Cosmopolitan, συνεργαζόμενη παράλληλα με άλλα ελληνικά και αγγλόφωνα έντυπα και sites. Πλέον σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις για την άρση των εμποδίων που ακόμα και σήμερα συναντούν οι γυναίκες στην αγορά εργασίας, γράφει για θέματα που θα ήθελε να συζητιούνται πιο πολύ, μεταφράζει ξένη λογοτεχνία και συντονίζει εργαστήρια για εφήβους με θέμα την εικόνα σώματος, την κοινωνική ενεργοποίηση και τη δημιουργική χρήση των ψηφιακών μέσων. Είναι συνιδρύτρια του δικτύου Mentorkids και της online λέσχης ανάγνωσης Bookworm. Τα βιβλία της Κοιλίτσα.com, Ήθελα μόνο να χωρέσω και η σειρά της Πριγκίπισσας Αθηνάς, κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη. Έχει δύο κόρες και μεγαλώνει μαζί τους στην Αθήνα.

H Πηνελόπη είναι συνιδρύτρια του οργανισμού Women On Top και πιστοποιημένη Personal and Business Coach.
Σπούδασε Media Studies στο University of Sussex με μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία & τις Δημόσιες Σχέσεις στο University of Westminster στο Λονδίνο, ενώ για 15 χρόνια
εργάστηκε στο χώρο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων.
Πλέον, μέσα από τις δράσεις του οργανισμού Women On Top αλλά και μέσα από τη δραστηριοποίησή της ως coach, εστιάζει τις προσπάθειές της στην προσωπική και επαγγελματική ενδυνάμωση γυναικών και εφήβων, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια για, μεταξύ άλλων, την καλλιέργεια και ανάπτυξη ψυχο-κοινωνικών δεξιοτήτων, επαγγελματικού προσανατολισμού, συμφιλίωσης επαγγελματικής-προσωπικής ζωής, διαχείρισης χρόνου και προτεραιοτήτων, υποστηρίζοντας άτομα, ομάδες και οργανισμους.
Παράλληλα, έχει ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό, την οργάνωση και τον συντονισμό ενεργειών του δικτύου Mentorkids.

Η Γαλήνη Ηλιοπούλου είναι Εργασιακή Ψυχολόγος (MSc in Occupational & Organizational Psychology, University of Surrey – Πτυχίο Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών) και εργάζεται ως Senior Consultant σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού στη συμβουλευτική εταιρεία ICAP. Στο παρελθόν εργάστηκε σε αντίστοιχες θέσεις στις συμβουλευτικές εταιρείες HayGroup και SHLHellas. Πρόσφατα ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στο business coaching (Triple Certification in Coaching – ICPS). Διαθέτει ευρεία εμπειρία στην αξιολόγηση και ανάπτυξη υπαλλήλων και στελεχών.

Η Έφη είναι Assistant Project Coordinator στον οργανισμό Women On Top και πιστοποιημένη Personal και Business Coach. Έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ξεκίνησε από τον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού και πολύ σύντομα γνώρισε το Women On Top μέσα από τα σεμινάρια Ready for Work. Της τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον το όραμα και οι δράσεις του οργανισμού και αφού έγινε ενεργό μέλος της εθελοντικής του ομάδας στη συνέχεια έγινε και επίσημο μέλος του οργανισμού. Μεταξύ άλλων είναι υπεύθυνη για τα προγράμματα mentoring, για τη διοργάνωση και το συντονισμό των εκδηλώσεων και των επιμορφωτικών σεμιναρίων του οργανισμού και για την ανάπτυξη της πλατφόρμας επικοινωνίας του. Έχει παρακολουθήσει τα προγράμματα “Οργανωσιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και “Επιμόρφωση στελεχών για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή πολιτικών ισότητας των φύλων” του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επιμορφώνεται συνεχώς σε θέματα σχετικά με τα έμφυλα ζητήματα. Μέσα από τη δουλειά της προσπαθεί καθημερινά να συμβάλλει στη δημιουργία ενός ισότιμου και συμπεριληπτικού κόσμου.

Η Χριστίνα είναι η υπεύθυνη ανεύρεσης πόρων που υποστηρίξει το σχεδιασμό και την υλοποίηση του χρηματοδοτικού και στρατηγικού πλάνου του οργανισμού. Το πρώτο της πτυχίο ήταν στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στο τμήμα των Ναυτιλιακών σπουδών ενώ παράλληλα συνεισέφερε σημαντικά στο έργο της  AIESEC Hellas και εξάσκησε πρακτική 2 ετών σε μία από τις μεγαλύτερες Ναυτιλιακές εταιρείες της Ελλάδας. Κατόπιν, έκανε το μεταπτυχιακό της στο Middlesex University στο Λονδίνο πάνω στο financial management, και εργάστηκε για πάνω απο 22 χρόνια στο οικονομικό τμήμα 2 μεγάλων πολυεθνικών, την Procter & Gamble και την Coca Cola Hellas. 

Μαζί με την εργασία της στο Women on Top, υποστήριζει εθελοντικά και το φιλανθρωπικό ίδρυμα για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες “Εστία Άγιος Νικόλαος” στο έργο του.   

Έχει δύο κόρες στην εφηβεία από τις οποίες αντλεί απεριόριστη ενέργεια αλλά και ιδέες για ένα καλύτερο κόσμο χωρίς διακρίσεις. 

Το Women On Top υποστηρίζεται από μια εξαιρετική ομάδα αυστηρά επιλεγμένων συνεργατών, καθώς και από πάνω από 500 ενεργές εθελόντριες μέντορες από όλη την Ελλάδα και από περισσότερα από 20 επαγγελματικά πεδία.