TITLphoto-table

Διαγωνισμός για δωρεάν σεμινάριο

Κατηγορίες: Επιχειρηματικότητα, Μη κατηγοριοποιημένο, Νέα

Αν φέτος αποφάσισες να επενδύσεις στην εκπαίδευσή σου για τη δουλειά, αυτός ο διαγωνισμός είναι για σένα:

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει στις 12 Οκτωβρίου, το diaplous training experience center διοργανώνει, στον πολύ ιδιαίτερο χώρο του, ένα 8ωρο πρακτικό και θεωρητικό εργαστήριο για όσους μιλάνε μπροστά σε κοινό, εκπαιδεύουν ανθρώπους και δίνουν ομιλίες για τη δουλειά τους.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτές & παρουσιαστές οποιασδήποτε προέλευσης και αντικειμένου, HR Managers και άτομα που προορίζονται να γίνουν εκπαιδευτές ή να αναλάβουν ρόλο coach ή μέντορα εκπαιδευτή/ών. Σκοπός του, να σε μάθει να εστιάζεις στο πώς εκπέμπεις τα μηνύματά σου προς τους εκάστοτε αποδέκτες, να πάρεις feedback από ένα απαιτητικό ακροατηρίο εκπαιδευτών, να κοιτάξεις στον καθρέφτη με αντικειμενικότητα το ρόλο του εκπαιδευτή που υιοθετείς και να προσεγγίσεις αναλυτικά και μεθοδικά όλες τις παραμέτρους επιτυχίας.

Τώρα το diaplous training experience center και το WoT προσφέρουν μία δωρεάν θέση για το σεμινάριο σε μία τυχερή από εσάς, που θα δεσμευτεί να το παρακολουθήσει ολόκληρο και να γράψει, στη συνέχεια, τις εντυπώσεις της σε ένα σύντομο άρθρο για το blog του Women On Top.

Αν ενδιαφέρεσαι, μπορείς να διαβάσεις περισσότερες λεπτομέρειες εδώ και να συμπληρώσεις μέχρι την Τετάρτη 27/9, στις 14.00 την παρακάτω φόρμα για να πάρεις μέρος στην κλήρωση. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το πρωί της Πέμπτης 28/9 και η νικήτρια θα ειδοποιηθεί με email.


UPDATE: Η κλήρωση έγινε και νικήτρια αναδείχτηκε η Γιούλη Νικολουλοπούλου (συγχαρητήρια και περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!). Λόγω αυξημένης συμμετοχής στο διαγωνισμό για το σεμινάριο, κληρώσαμε δύο ακόμα θέσεις απλής συμμετοχής, χωρίς ενεργή συμμετοχή και εξάσκηση στην ομάδα. Ελπίζουμε η συμμετοχή και οι γνώσεις που θα αποκομίσετε να φανούν σούπερ εποικοδομητικές για όλες σας. Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνετε!