Βρες μία μέντορα

Διάβασε περισσότερα για το τι μπορεί να κάνει για σένα το mentoring και πώς μπορείς να βρεις τη δική σου μέντορα.

Mentoring, γιατί;

Ίσως πιστεύεις ότι οι φίλοι ή η οικογένειά σου είναι απολύτως επαρκείς για να σε βοηθήσουν να απαντήσεις σε αυτά που σε προβληματίζουν στη δουλειά. Ή, αντίθετα, να πιστεύεις ότι τα ζητήματα που αντιμετωπίζεις είναι τόσο δύσκολα που δεν πρόκειται ποτέ να βρουν λύση. Κι όμως, το mentoring στο πλαίσιο του Women On Top μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα με καινούρια ματιά και να κάνεις τη δουλειά ένα από τα ωραιότερα κομμάτια της ζωής σου.

Διάβασε εδώ πώς έχει βοηθήσει το mentoring, μερικά από τα μέλη μας, να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους στη δουλειά.

Τα επόμενα βήματα

Αν σου άρεσαν όσα διάβασες ως εδώ και θέλεις να επενδύσεις σε μια ουσιαστική συνεργασία με την κατάλληλη μέντορα ακολούθησε τα παρακάτω 3 βήματα:

(κάνε κλίκ για να τα διαβάσεις αναλυτικά)

1. Τσέκαρε τις ενεργές μέντορες του Women On Top.

Ανάμεσά τους εντόπισε εκείνη/ες που πιστεύεις ότι θα κάλυπταν καλύτερα τις ανάγκες σου. Ακόμα κι αν δεν βρεις κάποια, μην πτοηθείς. Δουλειά μας είναι να ανακαλύπτουμε και να προσεγγίζουμε την κατάλληλη μέντορα για σένα, ακόμη κι αν εκείνη δεν γνωρίζει καν ακόμα την ύπαρξή μας. Μπορείς επίσης να μας προτείνεις κάποια γυναίκα που θα ήθελες να γίνει μέντοράς σου, άσχετα από το αν την γνωρίζεις προσωπικά, πού ζει ή αν είναι μέλος μας ήδη.

2. Διάβασε τους όρους μας και τα προνόμιά σου.
  • Ο αριθμός των μίνιμουμ επαφών αποτελεί την ελάχιστη δέσμευση που ζητάμε από τις μέντορές μας για λογαριασμό σου. Ανάλογα με τις ανάγκες σου, τη διαθεσιμότητα της μέντορά σου αλλά και τη σχέση που θα δημιουργήσετε, οι επαφές αυτές μπορούν φυσικά να είναι περισσότερες.
  • Το κόστος του κάθε πακέτου καλύπτει τη διερεύνηση των επαγγελματικών αναγκών σου από ειδικευμένους συνεργάτες του δικτύου, την αναζήτηση και την προσέγγιση της κατάλληλης μέντορα σένα, καθώς και την παρακολούθηση και υποστήριξή σας σε όλη τη διάρκεια του κύκλου mentoring. Σου παρέχει επίσης προνομιακές τιμές σε ορισμένες από τις υπόλοιπες υπηρεσίες και δραστηριότητες του Women On Top.
  • Ο κάθε κύκλος mentoring αρχίζει να χρεώνεται από τη στιγμή που θα σε ενημερώσουμε ότι βρήκαμε την κατάλληλη μέντορα για σένα.
  • Σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, δεν καταφέρουμε να εντοπίσουμε την κατάλληλη μέντορα για σένα μέσα σε τρεις μήνες από την ημερομηνία αποστολής της αίτησή σου, δικαιούσαι να ζητήσεις επιστροφή του κόστους του πακέτου mentoring που έχεις επιλέξει ή αντικατάσταση του πακέτου με διαφορετική μορφή επαγγελματικής υποστήριξης, ίσης αξίας, από συνεργάτες του δικτύου.
  • Αν η επιλογή μέντορα που κάναμε για σένα δεν σε ικανοποιεί, μπορείς να μας ζητήσεις να συνεχίσουμε την αναζήτηση. Στην περίπτωση αυτή, η ο χρόνος που θα χρειαστούμε για να εντοπίσουμε τη δεύτερη μέντορα θα αφαιρεθεί από το χρόνο που αντιστοιχεί στο πακέτο που έχεις επιλέξει.
  • Σε περίπτωση που δεν μείνεις ικανοποιημένη ούτε από τη δεύτερη επιλογή μέντορα, μπορείς να ζητήσεις να σου επιστρέψουμε το 30% της αξίας του πακέτου ή να αναζητήσουμε μέντορα για τρίτη φορά. Σε αυτή την περίπτωση παραιτείσαι του δικαιώματος επιστροφής χρημάτων.
  • Αν, για οποιοδήποτε λόγο, εσύ ή η μέντοράς σου αποφασίσετε να διακόψετε τη σχέση σας πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος mentoring που έχεις επιλέξει, μπορείς να μας ζητήσεις να αναζητήσουμε νέα μέντορα για σένα, για το χρόνο που απομένει μέχρι την ολοκλήρωση του κύκλου.
  • Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις για ποιο επαγγελματικό πεδίο θέλεις να λάβεις mentoring, ίσως η κατάλληλη επιλογή για σένα να είναι το πακέτο Coaching & Mentoring 2 σε 1, που σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις τις προτεραιότητες και τις επιθυμίες σου, έτσι ώστε στη συνέχεια να μπορέσεις να αξιοποιήσεις αποτελεσματικά το mentoring. Διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες για το πακέτο 2 σε 1 εδώ.
  • Για να ενημερωθείς πιο αναλυτικά για τους όρους που ισχύουν για την αγορά οποιουδήποτε πακέτου mentoring στο πλαίσιο του Women On Top, κάνε κλικ εδώ [λινκ στους όρους για mentorees].
  • Κάθε χρόνο το Women On Top προσφέρει 5 υποτροφίες σε μέλη του που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα αλλά έχουν πολλά να κερδίσουν από τη διαδικασία του mentoring. Αν είσαι έτοιμη να δεσμευτείς σε μια τέτοια συνεργασία και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου προσφέρει, αλλά λόγω συνθηκών σου είναι αδύνατο να πληρώσεις το κόστος αναζήτησης μιας μέντορα, συμπλήρωσε κανονικά την αίτηση για υποψήφιες mentorees και στείλε μας στο mentorees@womenontop.gr ένα email με subject «Αίτηση για υποτροφία». Εξήγησέ μας, με το δικό σου τρόπο, γιατί πιστεύεις ότι αξίζει να σου προσφέρουμε μία από τις 5 υποτροφίες της φετινής χρονιάς. Μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σου για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αίτησή σου, αλλά σε κάθε περίπτωση θα σε ενημερώσουμε σύντομα για το αποτέλεσμα.

Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους συμμετοχής στο WoT ως υποψήφια mentoree εδώ.

3. Διάλεξε το πακέτο mentoring που σου ταιριάζει.

Πλήρωσε το αντίτιμο που αντιστοιχεί στον κύκλο που επέλεξες.

Μπορείς να πληρώσεις μέσω Paypal ή, αν προτιμάς, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς (IBAN GR16 0172 0130 0050 1308 7083 678, δικαιούχος: ΔΕ ΦΑΜΙΛΥ ΧΑΜΠ ΟΕ). Σε αυτή την περίπτωση, μετά την κατάθεση, στείλε μας το όνομά σου με ένα email στο info@womenontop.gr, ώστε να επιβεβαιώσουμε την εξόφληση και να προχωρήσουμε στην επεξεργασία της αίτησής σου.

Βρες τη δική σου μέντορα

Συμπλήρωσέ την αίτηση με όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς και για οποιαδήποτε απορία έχεις επικοινώνησε μαζί μας.

Ανακάλυψε την κατεύθυνση που σου ταιριάζει

Συμπλήρωσέ την αίτηση με όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς και για οποιαδήποτε απορία έχεις επικοινώνησε μαζί μας.

Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.

Newsletter

Γράψου με το email σου για να ενημερώνεσαι άμεσα για τα νέα του WoT.

Σ' ευχαριστούμε για την εγγραφή!