TITLmembers

Ραφαέλα Μαυριδάκη

Μέλος της ομάδας επικοινωνίας του WoT

Η Ραφαέλα μεγάλωσε στα Χανία, το πρώτο της πτυχίο είναι στην Οικονομική  Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και το 2020 ολοκλήρωσε  το μεταπτυχιακό της στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στον επαγγελματικό τομέα,έχει εργαστεί στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, έχοντας εργαστεί σε θέσεις επιλογής και προσέλκυσης προσωπικού κυρίως σε εταιρείες πληροφορικής. Τα τελευταία χρόνια, επικεντρώνεται επίσης στον τομέα του Employer Branding, ενώ εκπαιδεύεται σε τεχνικές marketing για να επιτύχει διαφορετικούς επιχειρηματικούς στόχους.

Η συμμετοχή της στο Women On Top ξεκίνησε στην ημερίδα “Women On Top in Business 2019: Ισότητα, από την θεωρία στην πράξη”, όπου άρχισε να ενημερώνεται για ζητήματα ισότητας στην εργασιακή σφαίρα. Από το 2020, στηρίζει ενεργά το Women On Top ως εθελόντρια, mentor και facilitator σε πολλές δράσεις, με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών, την ενημέρωση και την προώθηση της ισότητας.

Εκτός από τη δράση της στο WoT, είναι εθελόντρια σε μια κλαδική διαδικτυακή ομάδα marketing με πάνω από 23.000 μέλη ώς HR moderator. Επιπλέον, συμμετέχει σε δράσεις που αφορούν την κοινωνία των πολιτών.