Mentoring & Learning

Όλες μαζί μπορούμε καλύτερα.

 

Το Women On Top είναι ένα δίκτυο mentoring για γυναίκες, που μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις λίγο πιο εύκολα, λίγο πιο ψηλά. Αναζητάμε την κατάλληλη μέντορα για σένα και της ζητάμε να σε υποστηρίξει στα επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν. Παράλληλα, μέσα από το Learning Hub του WoT, προσφέρουμε σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης και ευκαιρίες δικτύωσης, έτσι ώστε να γίνει η δουλειά ένα από τα ωραιότερα κομμάτια της ζωής σου.

Το Women On Top υποστηρίζεται από τη θερμοκοιτίδα HIGGS για την ανάπτυξη των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών στην Ελλάδα.

Τι είναι το mentoring;

 

Μία μέντορας βοηθάει τη mentee της να απαντήσει σε προβληματισμούς, να ξεκαθαρίσει στόχους που σχετίζονται με την επαγγελματική της εξέλιξη και να οργανώσει ένα πλάνο προκειμένου να πετύχει αυτούς τους στόχους. Ουσιαστικά, κάνει την εμπειρία της σκαλοπάτι, για ν’ ανέβεις εσύ λίγο πιο εύκολα, λίγο πιο ψηλά.

Αν αναζητάς τον καλύτερο τρόπο να χειριστείς κάποιο επαγγελματικό ζήτημα, να διεκδικήσεις κάποια θέση ηγεσίας, να επιλέξεις τον κατάλληλο κλάδο σπουδών, να αλλάξεις αντικείμενο ή να γίνεις καλύτερη στη δουλειά σου, μία μέντορας μπορεί να σε βοηθήσει να το κάνεις, λίγο πιο γρήγορα και λίγο πιο σωστά.

Μέσα από τη διαδρομή του Women On Top αρχίσαμε να μελετάμε σε βάθος τους παράγοντες που στέκονται εμπόδιο στην επαγγελματική ανάπτυξη των γυναικών και την ισότιμη συμμετοχή τους στην ελληνική αγορά εργασίας και τα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Έτσι, το Women On Top έχει πλέον μετασχηματιστεί σε έναν οργανισμό με όραμα την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών σε όλα τα στάδια της ζωής τους, την εξάλειψη των έμφυλων διακρίσεων στην εργασία και την ισότιμη συμμετοχή αντρών και γυναικών στην παραγωγική διαδικασία, προς όφελος όλων μας.
[et_pb_signup mailchimp_list="Women On Top|857dd12745" first_name_field="off" last_name_field="off" success_message="Σ' ευχαριστούμε για την εγγραφή, σύντομα θα λάβεις νέα μας!" title="Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα του WoT;" button_text="Εγγραφή στο newsletter" description="

Στέλνουμε το newsletter μας μία φορά το μήνα (ή όταν έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας κάτι πολύ σημαντικό)
και δεν μοιραζόμαστε τις διευθύνσεις σας με κανέναν, ποτέ.

" _builder_version="4.0.11" link_option_url="http://eepurl.com/ds7IXP" link_option_url_new_window="on" result_message_font_size_tablet="51" result_message_line_height_tablet="2" saved_tabs="all" button_text_size__hover_enabled="off" button_one_text_size__hover_enabled="off" button_two_text_size__hover_enabled="off" button_text_color__hover_enabled="off" button_one_text_color__hover_enabled="off" button_two_text_color__hover_enabled="off" button_border_width__hover_enabled="off" button_one_border_width__hover_enabled="off" button_two_border_width__hover_enabled="off" button_border_color__hover_enabled="off" button_one_border_color__hover_enabled="off" button_two_border_color__hover_enabled="off" button_border_radius__hover_enabled="off" button_one_border_radius__hover_enabled="off" button_two_border_radius__hover_enabled="off" button_letter_spacing__hover_enabled="off" button_one_letter_spacing__hover_enabled="off" button_two_letter_spacing__hover_enabled="off" button_bg_color__hover_enabled="off" button_one_bg_color__hover_enabled="off" button_two_bg_color__hover_enabled="off"]

Βρες μία μέντορα

 

Αν θέλεις να επενδύσεις σε μια ουσιαστική συνεργασία με την κατάλληλη μέντορα ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.
Ανάμεσά τους εντόπισε εκείνη/ες που πιστεύεις ότι καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες σου. Αν δεν βρεις κάποια, μην πτοηθείς. Θα εντοπίσουμε και θα προσεγγίσουμε εμείς την κατάλληλη για σένα, ακόμη κι αν εκείνη δεν γνωρίζει καν την ύπαρξή μας. Μπορείς επίσης να μας προτείνεις κάποια γυναίκα που θα ήθελες να γίνει μέντοράς σου, άσχετα από το αν είναι μέλος μας.

  • Ο αριθμός των μίνιμουμ επαφών αποτελεί την ελάχιστη δέσμευση που ζητάμε από τις μέντορές μας για λογαριασμό σου. Ανάλογα με τις ανάγκες σου, τη διαθεσιμότητα της μέντορά σου αλλά και τη σχέση που θα δημιουργήσετε, οι επαφές αυτές μπορούν φυσικά να είναι περισσότερες.
  • Το κόστος του κάθε πακέτου καλύπτει τη διερεύνηση των επαγγελματικών αναγκών σου από ειδικευμένους συνεργάτες του δικτύου, την αναζήτηση και την προσέγγιση της κατάλληλης μέντορα σένα, καθώς και την παρακολούθηση και υποστήριξή σας σε όλη τη διάρκεια του κύκλου mentoring. Σου παρέχει επίσης προνομιακές τιμές σε ορισμένες από τις υπόλοιπες υπηρεσίες και δραστηριότητες του Women On Top.
  • Ο κάθε κύκλος mentoring αρχίζει να χρεώνεται από τη στιγμή που θα σε ενημερώσουμε ότι βρήκαμε την κατάλληλη μέντορα για σένα.
  • Σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, δεν καταφέρουμε να εντοπίσουμε την κατάλληλη μέντορα για σένα μέσα σε τρεις μήνες από την ημερομηνία αποστολής της αίτησή σου, δικαιούσαι να ζητήσεις επιστροφή του κόστους του πακέτου mentoring που έχεις επιλέξει ή αντικατάσταση του πακέτου με διαφορετική μορφή επαγγελματικής υποστήριξης, ίσης αξίας, από συνεργάτες του δικτύου.
  • Αν η επιλογή μέντορα που κάναμε για σένα δεν σε ικανοποιεί, μπορείς να μας ζητήσεις να συνεχίσουμε την αναζήτηση. Στην περίπτωση αυτή, η ο χρόνος που θα χρειαστούμε για να εντοπίσουμε τη δεύτερη μέντορα θα αφαιρεθεί από το χρόνο που αντιστοιχεί στο πακέτο που έχεις επιλέξει.
  • Σε περίπτωση που δεν μείνεις ικανοποιημένη ούτε από τη δεύτερη επιλογή μέντορα, μπορείς να ζητήσεις να σου επιστρέψουμε το 30% της αξίας του πακέτου ή να αναζητήσουμε μέντορα για τρίτη φορά. Σε αυτή την περίπτωση παραιτείσαι του δικαιώματος επιστροφής χρημάτων.
  • Αν, για οποιοδήποτε λόγο, εσύ ή η μέντοράς σου αποφασίσετε να διακόψετε τη σχέση σας πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος mentoring που έχεις επιλέξει, μπορείς να μας ζητήσεις να αναζητήσουμε νέα μέντορα για σένα, για το χρόνο που απομένει μέχρι την ολοκλήρωση του κύκλου.
  • Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις για ποιο επαγγελματικό πεδίο θέλεις να λάβεις mentoring, ίσως η κατάλληλη επιλογή για σένα να είναι το πακέτο Coaching & Mentoring 2 σε 1, που σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις τις προτεραιότητες και τις επιθυμίες σου, έτσι ώστε στη συνέχεια να μπορέσεις να αξιοποιήσεις αποτελεσματικά το mentoring. Διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες για το πακέτο 2 σε 1 εδώ.
  • Για να ενημερωθείς πιο αναλυτικά για τους όρους που ισχύουν για την αγορά οποιουδήποτε πακέτου mentoring στο πλαίσιο του Women On Top, κάνε κλικ εδώ.
  • Κάθε χρόνο το Women On Top προσφέρει 5 υποτροφίες σε μέλη του που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα αλλά έχουν πολλά να κερδίσουν από τη διαδικασία του mentoring. Αν είσαι έτοιμη να δεσμευτείς σε μια τέτοια συνεργασία και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου προσφέρει, αλλά λόγω συνθηκών σου είναι αδύνατο να πληρώσεις το κόστος αναζήτησης μιας μέντορα, συμπλήρωσε κανονικά την αίτηση για υποψήφιες mentorees και στείλε μας στο mentorees@womenontop.gr ένα email με subject «Αίτηση για υποτροφία». Εξήγησέ μας, με το δικό σου τρόπο, γιατί πιστεύεις ότι αξίζει να σου προσφέρουμε μία από τις 5 υποτροφίες της φετινής χρονιάς. Μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σου για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αίτησή σου, αλλά σε κάθε περίπτωση θα σε ενημερώσουμε σύντομα για το αποτέλεσμα.

Για να ενημερωθείς πιο αναλυτικά για τους όρους που ισχύουν για την αγορά οποιουδήποτε πακέτου mentoring στο πλαίσιο του Women On Top, κάνε κλικ εδώ.
Αν δυσκολεύεσαι να επιλέξεις τη χρονική διάρκεια του πακέτου σου, διάβασε το σύντομο οδηγό που περιλαμβάνεται στις Συχνές Ερωτήσεις μας. Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις για ποιο επαγγελματικό πεδίο θέλεις να λάβεις mentoring, ίσως η κατάλληλη επιλογή για σένα να είναι το πακέτο Coaching & Mentoring 2 σε 1, που σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις τις προτεραιότητες και τις επιθυμίες σου.
3 μήνες mentoring (ελάχιστος αριθμός συνεδριών: 3)

Παρακολούθηση και υποστήριξη από την ομάδα του WoT
6 μήνες mentoring (ελάχιστος αριθμός συνεδριών: 6)

Παρακολούθηση και υποστήριξη από την ομάδα του WoT
12 μήνες mentoring (ελάχιστος αριθμός συνεδριών: 12)

Παρακολούθηση και υποστήριξη από την ομάδα του WoT
4 συνεδρίες Coaching

6 μήνες mentoring (ή 2x3 μήνες mentoring σε 2 διαφορετικά πεδία)

Παρακολούθηση και υποστήριξη από την ομάδα του WoT

Διάβασε περισσότερα για το πακέτο 2 σε 1 εδώ.
Συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις εδώ με όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς και για οποιαδήποτε απορία έχεις επικοινώνησε μαζί μας.
Μπορείς να πληρώσεις μέσω Paypal ή, αν προτιμάς, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς (IBAN GR16 0172 0130 0050 1308 7083 678, δικαιούχος: ΔΕ ΦΑΜΙΛΥ ΧΑΜΠ ΟΕ). Σε αυτή την περίπτωση, μετά την κατάθεση, στείλε μας το όνομά σου με ένα email στο info@womenontop.gr, ώστε να επιβεβαιώσουμε την εξόφληση και να προχωρήσουμε στην επεξεργασία της αίτησής σου.
Συμπλήρωσέ την αίτηση με όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς και για οποιαδήποτε απορία έχεις επικοινώνησε μαζί μας.
Συμπλήρωσέ την αίτηση με όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς και για οποιαδήποτε απορία έχεις επικοινώνησε μαζί μας.

Οι μέντορές μας

 

Η δύναμη του Women On Top είναι οι μέντορές του. Γυναίκες με μια επιτυχημένη πορεία στο βιογραφικό τους και με μια ξεχωριστή ευαισθησία. Γυναίκες που αντιλαμβάνονται στην πράξη γιατί αξίζει να μοιραστούν εθελοντικά την εμπειρία τους, προκειμένου να υποστηρίξουν μια νεότερη γυναίκα να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα.
Γεννημένη στην αγαπημένη της πόλη, την Αθήνα, έναν Απρίλη, αιώνες πριν, η Ιλιάδα σπούδασε social media marketing – management, διαφήμιση και δημόσιες σχέσεις. Δούλεψε...
Η Κλαίρη Βενούκα, μετά από 20 χρόνια σε διευθυντικές θέσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα έχει αφοσιωθεί στο μεγάλο της όνειρο...
ulie Alexander has studied make up in Avgerinopoulou school of arts. Her talent was pretty obvious since her first years of studying. On June 1997 she was awarded...
Η Μυλαίδη Στούμπου είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών...

The Learning Hub

 

Πιστεύουμε πως όσο ζεις μαθαίνεις και πως όσο μαθαίνεις βελτιώνεσαι (και) στη δουλειά. Γι’ αυτό και στο Women On Top σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εμπειρίες εκπαίδευσης για εργαζόμενους, επιχειρηματίες και άνεργους, που καταπιάνονται συνολικά με τις προσωπικές και τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και τους εξοπλίζουν με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πλησιάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στα όνειρά τους.

Τα νέα μας

[et_pb_signup mailchimp_list="Women On Top|857dd12745" first_name_field="off" last_name_field="off" success_message="Σ' ευχαριστούμε για την εγγραφή, σύντομα θα λάβεις νέα μας!" title="Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα του WoT;" button_text="Εγγραφή στο newsletter" description="

Στέλνουμε το newsletter μας μία φορά το μήνα (ή όταν έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας κάτι πολύ σημαντικό)
και δεν μοιραζόμαστε τις διευθύνσεις σας με κανέναν, ποτέ.

" _builder_version="4.0.11" link_option_url="http://eepurl.com/ds7IXP" result_message_font_size_tablet="51" result_message_line_height_tablet="2" button_text_size__hover_enabled="off" button_one_text_size__hover_enabled="off" button_two_text_size__hover_enabled="off" button_text_color__hover_enabled="off" button_one_text_color__hover_enabled="off" button_two_text_color__hover_enabled="off" button_border_width__hover_enabled="off" button_one_border_width__hover_enabled="off" button_two_border_width__hover_enabled="off" button_border_color__hover_enabled="off" button_one_border_color__hover_enabled="off" button_two_border_color__hover_enabled="off" button_border_radius__hover_enabled="off" button_one_border_radius__hover_enabled="off" button_two_border_radius__hover_enabled="off" button_letter_spacing__hover_enabled="off" button_one_letter_spacing__hover_enabled="off" button_two_letter_spacing__hover_enabled="off" button_bg_color__hover_enabled="off" button_one_bg_color__hover_enabled="off" button_two_bg_color__hover_enabled="off"] 

Στέλνουμε το newsletter μας μία φορά το μήνα (ή όταν έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας κάτι πολύ σημαντικό)
και δεν μοιραζόμαστε τις διευθύνσεις σας με κανέναν, ποτέ.