TITLphoto-1478809846154-d4ca173df3e0

Βρες μία ελληνίδα μέντορα από το εξωτερικό

Είσαι εργαζόμενη, άνεργη, φοιτήτρια ή επιχειρηματίας και δραστηριοποιείσαι στην Ελλάδα;

Θα ήθελες να πάρεις γνώση, εμπειρίες και καθοδήγηση από κάποια Ελληνίδα που έχει εργαστεί ή εργάζεται και δημιουργεί ακόμα σε κάποια χώρα του εξωτερικού;

Σκέφτεσαι ή προσπαθείς ήδη να αναζητήσεις δουλειά ή να επεκτείνεις τη δραστηριότητά σου έξω από τα σύνορα της Ελλάδας;

Τότε το πρόγραμμα Greek Women of the World είναι ό,τι χρειάζεσαι σε αυτή τη φάση της καριέρας σου και της ζωής σου!

Το πρόγραμμα υλοποιείται από τις Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας του ΕΚΤ και από το Women On Top, με στόχο τη δικτύωση, αλληλεπίδραση και συνεργασία των γυναικών που εργάζονται και δημιουργούν στη χώρα μας, με Ελληνίδες που εργάζονται ή έχουν εργαστεί σε χώρες του εξωτερικού.

Γιατί να αναζητήσεις ως μέντορα μία Greek Woman of the World;

Γιατί μία γυναίκα που έχει εργαστεί ή εργάζεται ακόμα στο εξωτερικό μπορεί να μεταφέρει γνώσεις, εμπειρίες και παραστάσεις με τις οποίες δε θα είχες επαφή παραμένοντας αυστηρά εντός συνόρων.

Γιατί η τεχνογνωσία και η πείρα που έχει αποκομίσει μία μέντορας κατά την παραμονή της σε άλλες χώρες μπορεί να σε βοηθήσει να πιστέψεις ότι μπορείς κι εσύ να ανοίξεις τα φτερά σου και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα (εμείς το πιστεύουμε ήδη!)

Γιατί η δικτύωση, η ανταλλαγή εμπειριών και η καλλιέργεια μιας μακροπρόθεσμης σχέσης με κάποια γυναίκα που βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο αλλά και διαφορετική αγορά εργασίας από σένα, μόνο θετική επίδραση μπορεί να έχει για την εξέλιξη και την επιτυχία σου.

Υ.Γ. Για όλους αυτούς τους λόγους τσέκαρε και τα υπόλοιπα προγράματα δικτύωσης και αλληλο-υποστήριξης που τρέχουν αυτή τη στιγμή στις Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας

Πώς μπορείς να βρεις τη δική σου Greek Woman of the World

Αν θέλεις να επενδύσεις σε μια ουσιαστική συνεργασία με την κατάλληλη Ελληνίδα μέντορα από το εξωτερικό, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

Μπορείς να τις βρεις όλες εδώ. Ανάμεσά τους εντόπισε εκείνη/ες που πιστεύεις ότι καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες σου. Αν δεν βρεις κάποια, μην πτοηθείς. Θα εντοπίσουμε και θα προσεγγίσουμε εμείς την κατάλληλη για σένα, ακόμη κι αν εκείνη δεν γνωρίζει καν την ύπαρξή μας. Μπορείς επίσης να μας προτείνεις κάποια γυναίκα που θα ήθελες να γίνει μέντοράς σου, άσχετα από το αν είναι μέλος μας.

  • Ο αριθμός των μίνιμουμ επαφών αποτελεί την ελάχιστη δέσμευση που ζητάμε από τις μέντορές μας για λογαριασμό σου. Ανάλογα με τις ανάγκες σου, τη διαθεσιμότητα της μέντορά σου αλλά και τη σχέση που θα δημιουργήσετε, οι επαφές αυτές μπορούν φυσικά να είναι περισσότερες.
  • Το κόστος του κάθε πακέτου καλύπτει τη διερεύνηση των επαγγελματικών αναγκών σου από ειδικευμένους συνεργάτες του δικτύου, την αναζήτηση και την προσέγγιση της κατάλληλης μέντορα σένα, καθώς και την παρακολούθηση και υποστήριξή σας σε όλη τη διάρκεια του κύκλου mentoring. Σου παρέχει επίσης προνομιακές τιμές σε ορισμένες από τις υπόλοιπες υπηρεσίες και δραστηριότητες του Women On Top.
  • Ο κάθε κύκλος mentoring αρχίζει να χρεώνεται από τη στιγμή που θα σε ενημερώσουμε ότι βρήκαμε την κατάλληλη μέντορα για σένα.
  • Σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, δεν καταφέρουμε να εντοπίσουμε την κατάλληλη μέντορα για σένα μέσα σε τρεις μήνες από την ημερομηνία αποστολής της αίτησή σου, δικαιούσαι να ζητήσεις επιστροφή του κόστους του πακέτου mentoring που έχεις επιλέξει ή αντικατάσταση του πακέτου με διαφορετική μορφή επαγγελματικής υποστήριξης, ίσης αξίας, από συνεργάτες του δικτύου.
  • Αν η επιλογή μέντορα που κάναμε για σένα δεν σε ικανοποιεί, μπορείς να μας ζητήσεις να συνεχίσουμε την αναζήτηση. Στην περίπτωση αυτή, η ο χρόνος που θα χρειαστούμε για να εντοπίσουμε τη δεύτερη μέντορα θα αφαιρεθεί από το χρόνο που αντιστοιχεί στο πακέτο που έχεις επιλέξει.
  • Σε περίπτωση που δεν μείνεις ικανοποιημένη ούτε από τη δεύτερη επιλογή μέντορα, μπορείς να ζητήσεις να σου επιστρέψουμε το 30% της αξίας του πακέτου ή να αναζητήσουμε μέντορα για τρίτη φορά. Σε αυτή την περίπτωση παραιτείσαι του δικαιώματος επιστροφής χρημάτων.
  • Αν, για οποιοδήποτε λόγο, εσύ ή η μέντοράς σου αποφασίσετε να διακόψετε τη σχέση σας πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος mentoring που έχεις επιλέξει, μπορείς να μας ζητήσεις να αναζητήσουμε νέα μέντορα για σένα, για το χρόνο που απομένει μέχρι την ολοκλήρωση του κύκλου.
  • Για να ενημερωθείς πιο αναλυτικά για τους όρους που ισχύουν για την αγορά οποιουδήποτε πακέτου mentoring στο πλαίσιο του Women On Top, κάνε κλικ εδώ.
  • Κάθε χρόνο το Women On Top προσφέρει 5 υποτροφίες σε μέλη του που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα αλλά έχουν πολλά να κερδίσουν από τη διαδικασία του mentoring. Αν είσαι έτοιμη να δεσμευτείς σε μια τέτοια συνεργασία και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου προσφέρει, αλλά λόγω συνθηκών σου είναι αδύνατο να πληρώσεις το κόστος αναζήτησης μιας μέντορα, συμπλήρωσε κανονικά την αίτηση για υποψήφιες mentorees και στείλε μας στο mentorees@womenontop.gr ένα email με subject «Αίτηση για υποτροφία για το Greek Women of the World». Εξήγησέ μας, με το δικό σου τρόπο, γιατί πιστεύεις ότι αξίζει να σου προσφέρουμε μία από τις 5 υποτροφίες της φετινής χρονιάς. Μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σου για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αίτησή σου, αλλά σε κάθε περίπτωση θα σε ενημερώσουμε σύντομα για το αποτέλεσμα.

Για να ενημερωθείς πιο αναλυτικά για τους όρους που ισχύουν για την αγορά οποιουδήποτε πακέτου mentoring στο πλαίσιο του Women On Top, κάνε κλικ εδώ.

Αν δυσκολεύεσαι να επιλέξεις τη χρονική διάρκεια του πακέτου σου, διάβασε το σύντομο οδηγό που περιλαμβάνεται στις Συχνές Ερωτήσεις μας. Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις για ποιο επαγγελματικό πεδίο θέλεις να λάβεις mentoring, ίσως η κατάλληλη επιλογή για σένα να είναι το πακέτο Coaching & Mentoring 2 σε 1, που σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις τις προτεραιότητες και τις επιθυμίες σου.

3 μήνες mentoring (ελάχιστος αριθμός συνεδριών: 3)

Παρακολούθηση και υποστήριξη από την ομάδα του WoT

6 μήνες mentoring (ελάχιστος αριθμός συνεδριών: 6) Παρακολούθηση και υποστήριξη από την ομάδα του WoT

12 μήνες mentoring (ελάχιστος αριθμός συνεδριών: 12) Παρακολούθηση και υποστήριξη από την ομάδα του WoT

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.

Για να βρούμε την ιδανική Greek Woman of the World για σένα, συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις εδώ.
Δώσε μας όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες και για οποιαδήποτε απορία έχεις επικοινώνησε μαζί μας.

Μπορείς να πληρώσεις μέσω Paypal ή, αν προτιμάς, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς (IBAN: GR14 0172 0870 0050 8709 3659 321, δικαιούχος: Οργανισμός για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών - Women On Top). Σε αυτή την περίπτωση, μετά την κατάθεση, στείλε μας το όνομά σου με ένα email στο info@womenontop.gr, ώστε να επιβεβαιώσουμε την εξόφληση και να προχωρήσουμε στην επεξεργασία της αίτησής σου.

Αυτό ήταν! Τα υπόλοιπα άφησέ τα επάνω μας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για την πορεία της αίτησής σου.

Συμπλήρωσέ την αίτηση με όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς και για οποιαδήποτε απορία έχεις επικοινώνησε μαζί μας.

Συμπλήρωσέ την αίτηση με όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς και για οποιαδήποτε απορία έχεις επικοινώνησε μαζί μας.