Mentoring για αναποφάσιστες

Ονειρεύεσαι το επόμενο βήμα για την καριέρα σου αλλά δεν ξέρεις προς τα πού να το κάνεις; Το νέο πακέτο του WoT είναι φτιαγμένο για σένα.

Το πρόβλημα

  • Ψάχνεις μια καινούρια θέση/πρόκληση/ιδέα, θέλεις να κάνεις αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης, αλλά σου φαίνεται αδύνατο να αποφασίσεις τι είναι αυτό που σε γεμίζει ΚΑΙ ταυτόχρονα έχει τις προοπτικές που θέλεις από τη δουλειά σου. (Σε νιώθουμε.)
  • Αγαπάς πολλά πράγματα, δεν ξέρεις αν είσαι καλή σε κάποιο από αυτά (και σε ποιο), δεν είσαι σίγουρη για το αν οι επιθυμίες σου είναι το ίδιο ή και περισσότερο σημαντικές από τα πρακτικά “εμπόδια” -την εμπειρία σου, την κρίση, την ανεργία, το οικονομικό. (Απόλυτα κατανοητό.)
  • Αναζητάς, λοιπόν, καθοδήγηση και υποστήριξη για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θέλεις να κάνεις ως επόμενο βήμα στη δουλειά. (Μπράβο!)

 

Δυστυχώς…

Το mentoring από μόνο του δεν μπορεί να σε βοηθήσει αποτελεσματικά να αντιμετωπίσεις τα παραπάνω. Γιατί;

  • Γιατί οι μέντορες δεν είναι επαγγελματίες σύμβουλοι, είναι άνθρωποι επιτυχημένοι στη δουλειά τους, που μπορούν απλώς να μοιραστούν την εμπειρία και τις γνώσεις τους.
  • Γιατί μία μέντορας πρέπει, ιδανικά, να προέρχεται από το επαγγελματικό πεδίο απ’ όπου προέρχεσαι κι εσύ (ή αυτό στο οποίο θέλεις να πας), άρα δεν έχει την ευρεία εμπειρία που χρειάζεται για να σου δώσει εικόνες και από πολλά άλλα πεδία.
  • Γιατί η στοχοθέτηση και η ιεράρχηση προτεραιοτήτων και επιθυμιών έχει να κάνει με βαθιά προσωπικά πράγματα και απαιτεί συστηματική δουλειά για να μη “σκοντάψει” σε ανασφάλειες και λανθασμένες πεποιθήσεις που κουβαλάμε όλοι μας.

Η λύση

Δημιουργήσαμε ένα καινούριο πακέτο Coaching & Mentoring, που μπορεί να στηρίξει με αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο όλες εσάς που ψάχνετε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σας. Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • 4 συνεδρίες Coaching (συνολική διάρκεια 1-2 μήνες) με μία από τις επιλεγμένες συνεργάτιδες του Women On Top. Οι σύμβουλοί μας είναι ειδικά εκπαιδευμένες επαγγελματίες, που μπορούν, μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, να σε βοηθήσουν να εντοπίσεις τους στόχους σου, να περιορίσεις σε 1 ή 2 τα επαγγελματικά πεδία που σε γεμίζουν και να αποκτήσεις μια ξεκάθαρη εικόνα των επόμενων βημάτων για την επαγγελματική σου αλλαγή.
  • 1 πακέτο 6μηνου mentoring με μία από τις μέντορες του WoT στο πεδίο της επιλογής σου Ή 2 πακέτα 3μηνου mentoring με δύο από τις μέντορες του WoT σε δύο διαφορετικά πεδία που θέλεις να διερευνήσεις.
  • Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, συνεχή παρακολούθηση από την ομάδα του WoT, με συχνά αιτήματα feedback και πρακτική υποστήριξη.

Το κόστος του πακέτου Coaching & Mentoring 2 σε 1 ανέρχεται στα 273 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ). Μπορείς να πληρώσεις μέσω PayPal ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς (IBAN: GR14 0172 0870 0050 8709 3659 321, δικαιούχος: Οργανισμός για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών – Women On Top).

Οι coaches του WoT

Πηνελόπη Θεοδωρακάκου | Personal & Executive Coach

Η Πηνελόπη ήθελε να γίνει δημοσιογράφος ή/και συγγραφέας. Σπούδασε Media Studies στο University of Sussex και συνέχισε με μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία & τις Δημοσίες Σχέσεις στο University of Westminster στο Λονδίνο. Την κέρδισε – μόνο για τα 15 πρώτα χρόνια της καριέρας της – ο χώρος της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων. Πλέον, ως Certified Personal Coach και έχοντας ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της στο Athens Coaching Institute, έχει βρει το σκοπό της ζωής της: να βοηθάει τους ανθρώπους  – επικεντρώνοντας τις προσπάθειές της στις γυναίκες και στους εφήβους – να δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να ζήσουν τη ζωή τους όπως την έχουν φανταστεί. Σε επαφή και αρμονία με τον αυθεντικό εαυτό τους. Παράλληλα, έχει ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό, την οργάνωση και τον συντονισμό ενεργειών του δικτύου Mentorkids. Μεγάλες της αγάπες είναι και θα είναι τα βιβλία και οι ταινίες, αλλά δεν έχει παραιτηθεί ακόμα από το όνειρο της συγγραφής ενός βιβλίου.

Εύα Καραμαργιού | Σύμβουλος HR

Η Εύα γεννήθηκε στην Αθήνα, πριν απο 35 χρόνια. Όπως συμβαίνει σε πολλούς έφηβους γύρω στα 15 κλήθηκε να αποφασίσει τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς πολύ ψάξιμο διάλεξε να σπουδάσει Ψυχολογία. Τελειώνοντας τις σπουδές της αποφάσισε οτι μάλλον δεν ήθελε να κάνει ακριβώς αυτό και ολοκλήρωσε ενα μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού, που μάλλον της ταίριαζε καλύτερα. Απο το 2005 εξειδικεύεται στην επιλογή προσωπικού, έχοντας περάσει απο μεγάλους οργανισμούς και έχοντας αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις. Παράλληλα συνεργάζεται εθελοντικά με πολλές οργανώσεις με στόχο να υποστηρίζει κάθε άνθρωπο που προσπαθεί να χαράξει την επαγγελματική του πορεία γιατί πάντα θα πιστεύει οτι η δουλειά πρέπει να είναι πηγή δημιουργίας και χαράς!

Αριάδνη Λαδά | Leadership & Transformation coach

Η Αριάδνη είναι leadership & transformation coach σε θέματα ηγεσίας, ανάπτυξης δεξιοτήτων και αλλαγής καριέρας, ενώ δουλεύει και με ομάδες σε έργα αναδιοργάνωσης και αποτελεσματικότητας.  Έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρία σε ηγετικές θέσεις στο κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλες εταιρείες, η οποία την έχει εφοδιάσει με μια καλή αντίληψη για το πως λειτουργούν οι άνθρωποι και τα συστήματα στον επαγγελματικό στίβο, καθώς και για τις ανάγκες που χρειάζεται να καλύψει και τις δεξιότητες που χρειάζεται να αναπτύξει κάθε εργαζόμενος ώστε να πηγαίνει στη δουλειά του με χαρά!

Έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο της Ελλάδας, Executive Coaching and Organisational Development στην Impact Premium Consulting Services και εργάζεται ως  coach και εκπαιδεύτρια στελεχών από το 2009.  Ταυτόχρονα, είναι Αντιπρόεδρος του Hellenic Coaching Association και μέλος της ομάδας εκπαιδευτών του Diploma in Executive Coaching and OD της Impact Premium Consulting Services.

Βικτωρία Σιδέρη | Personal & Executive Coach

Η Βικτωρία είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Business Psychology. Ερευνητικά έχει ασχοληθεί με τις έννοιες της συναισθηματικής νοημοσύνης και του στυλ ηγεσίας και πως αυτές οι δύο συνδέονται στο εργασιακό περιβάλλον. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της ως Personal & Executive Coach στο Athens Coaching Institute και αποτελεί πια μέλος της εκπαιδευτικής του ομάδας, ενώ πραγματοποιεί και Coaching συνεδρίες. Έχει συνεργαστεί με την Unesco Αμαρουσίου ως εισηγήτρια σεμιναρίων αλλά και ως coach σε ατομικές συνεδρίες. Επίσης εργάζεται στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους στο κλάδο των Logistics στην Ελλάδα, με εξειδίκευση στις εργασιακές σχέσεις και τα κίνητρα συμπεριφοράς σε εργασιακό περιβάλλον, στην προσωπική ανάπτυξη μέσα στα πλαίσια της επαγγελματικής εξέλιξης του ατόμου, καθώς και στην επιλογή και διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

Newsletter

Γράψου με το email σου για να ενημερώνεσαι άμεσα για τα νέα του WoT.

Σ' ευχαριστούμε για την εγγραφή!