Ισμήνη Τορνιβούκα

Ισμήνη Τορνιβούκα

Hotel Manager | Συγγραφέας

Η Ισμήνη εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση μαζί με τους γονείς και την αδερφή μου. Είναι τέταρτη γενιά ξενοδόχοι, με 4 ξενοδοχεία στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλκιδική. Μαζί με την αδερφή της, ως νέα γενιά της εταιρείας, προσπαθούν να φέρουν τις ιδέες και την εμπείρια των σπουδών τους στην επιχείρηση, κοιτάζοντας δυναμικά προς το μέλλον της. Αυτήν την στιγμή, η ίδια τρέχει όλο το λειτουργικό κομμάτι των δύο ξενοδοχείων πόλης της εταιρείας (City Hotel & Excelsior) και ετοιμάζεται για το opening ενός ακόμα εστιατορίου και ξενοδοχείου. Παράλληλα, είναι μητέρα αλλά και ένας δημιουργικός άνθρωπος: έχει γράψει ένα μυθιστόρημα και προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για το γράψιμο, αλλά και για να φέρνει στοιχεία της δημιουργικότητάς της μέσα στην δουλειά της.

Θεσσαλονίκη

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.