Αγγελική Καρύδη

Αγγελική Καρύδη

Consultant - Climate Change and Sustainability Services

Η Αγγελική Καρύδη είναι Consultant στον τομέα Climate Change and Sustainability Services της EY (Ernst& Young) και έχει εμπειρία σε συμβουλευτικά έργα βιώσιμης ανάπτυξης, σε έργα διασφάλισης, περιβαλλοντικής διαχείρισης, προώθησης της Κυκλικής Οικονομίας και των 17 Παγκόσμιων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. Είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός και Περιβαλλοντολόγος με Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Ενέργειας & Προστασία Περιβάλλοντος, με ερευνητική δραστηριότητα σε θέματα περιβάλλοντος και αρχιτεκτονικής. Είναι μέλος του ΤΕΕ, του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ελλάδας και του Συλλόγου Πτυχιούχων Περιβαλλοντολόγων Ελλάδας, κατέχει Μελετητικό Πτυχίο στις Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, είναι Επικεφαλής Επιθεωρήτρια Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO14001 και Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία OHSAS18001.

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.