Αγγελική Τζαβάρα

Αγγελική Τζαβάρα

Μεταφράστρια, blogger και διαχειρίστρια περιεχομένου και social media

Η Αγγελική Τζαβάρα είναι μεταφράστρια, blogger και διαχειρίστρια περιεχομένου και social media στον ιστότοπο athens.angloinfo.com. Φλέρταρε με τη γλώσσα και τη γραφή από τότε που ήταν παιδί των θετικών επιστημών σπουδάζοντας Γεωλογία και Γεωχημεία του Πετρελαίου στην Αθήνα και στο University of Newcastle Upon Tyne. Πέρασε από τα γραφεία περιβαλλοντικών οργανώσεων όπως η HELMEPA και η Μεσόγειος S.O.S. Από το 2009 όμως έκανε στροφή και μπήκε στα χωράφια της μετάφρασης και ασχολήθηκε με τη μετάφραση επιστημονικών και τεχνικών βιβλίων και κειμένων. Το Μάρτιο του 2013 δημιούργησε το προσωπικό blog stapliktra.gr και μπήκε σε μια νέα περιπέτεια γραφής, γνώσης, γνωριμιών και ασταμάτητων προκλήσεων που την ακολουθούν παντού.

www.stapliktra.gr

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

|

Είπαν

Η Αγγελική έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες που είχα κατά πολύ.
Αντωνία Τρακκίδου

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.