Αντιγόνη Μαυραγάνη

Αντιγόνη Μαυραγάνη

Νομική σύμβουλος

Η Αντιγόνη είναι δικηγόρος με ειδίκευση στο εμπορικό και χρηματοοικονομικό δίκαιο και από το 2012 δουλεύει ως νομική σύμβουλος στον όμιλο εταιρειών του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου (Eastern Mediterranean Maritime Ltd). Από το 2015 ασχολείται παράλληλα με την κοινωφελή δραστηριότητα ως γενική σύμβουλος της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτινου. Είναι κάτοχος πτυχίου της Νομικής Σχολής Αθηνών και μεταπτυχιακών τίτλων στο εμπορικό και χρηματοοικονομικό δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πειραιώς και ALBA Graduate Business School, ενώ συνεργάζεται ερευνητικά με το Πανεπιστήμιο Queen Mary University of London. Παθιάζεται με τις καινούριες ιδέες, τις δυναμικές γυναίκες και το συνδυασμό τους.

Αθήνα

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.