Αρετή Μποταΐτη

Αρετή Μποταΐτη

Σύμβουλος προβολής και επικοινωνίας, Blogger

Η Αρετή σπούδασε Γαλλική Φιλολογία και Δημοσιογραφία ενώ παράλληλα εργαζόταν στο χώρο της επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων. Ύστερα από πολλά χρόνια σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, αντί για τη δημοσιογραφία, την κέρδισε η μουσική και η δισκογραφία. Εργάστηκε για 17 χρόνια ως υπεύθυνη προβολής & επικοινωνίας Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, συναυλιών και μουσικών σκηνών. Και επειδή “οι καιροί αλλάζουν” το κλασικό αγαπημένο Marketing έγινε Digital Marketing και με αυτό θα τη βρείτε να ασχολείται. Την ενθουσιάζει το να οργανώνει πλάνα, να μοιράζεται, να δουλεύει πάνω σε όμορφες ιδέες και να τις βλέπει να πραγματοποιούνται. Το πιο επιτυχημένο «πλάνο» της ήταν το ότι έγινε μητέρα κι έτσι πέρασε σε μία άλλη, φωτεινή πλευρά της ζωής. Πριν 3 χρόνια δημιούργησε το Bright Side of Mom όπου μια μεγάλη συντροφιά από μαμάδες και μπαμπάδες γράφουν για όσα βλέπουν, νιώθουν και απολαμβάνουν να ζουν. Είναι διαθέσιμη να προσφέρει mentoring σε θέματα προβολής και επικοινωνίας καθώς και σε γυναίκες με αποφάσεις αλλαγής καριέρας και θεμάτων ανεργίας.

www.brightsideofmom.gr

Αθήνα

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.