Χρυσιάννα Χειλαδάκη

Χρυσιάννα Χειλαδάκη

Υπάλληλος Οικονομικής Υπηρεσίας Δήμου Χανίων

Η Χρυσιάννα σπούδασε Marketing στο ΤΕΙ Αθήνας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων στο ΕΑΠ. Είναι ένθερμη οπαδός της δία βίου μάθησης και της διαρκούς προσωπικής ανάπτυξης των ανθρώπων.
Από την αρχή της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας εκπαιδεύεται συστηματικά τόσο σε θέματα Marketing/Management όσο και σε θέματα της Δημόσιας Διοίκησης.
Οι σημαντικότερες θέσεις εργασίας που έχει αναλάβει στον ιδιωτικό τομέα ήταν:
– Υπάλληλος τμ. Πωλήσεων Εξωτερικού υπ. Σκανδιναβικών χωρών στην εταιρεία G.GAKIS AE (Γυν. Ένδυση) 1989-1991
– Τextile manager στην Continent Hellas και Υπερμαρινόπουλος ΑΕ (στα καταστήματα Αλίμου κ Ν. Ιωνίας) 1993-1999
– Τextile manager τμ. Αγορών στην INTERSPORT ATHLETICS AE 2000-2001
Παράλληλα υπήρξε ιδιοκτήτρια ενός φροντιστηρίου ξένων γλωσσών με σύστημα Franchise (1997-2001) και ενός εμπορικού καταστήματος (2001-2004).
Οι τομείς που έχει ασχοληθεί στον ιδιωτικό τομέα είναι η διαχείριση: απλού προσωπικού και στελεχών, προϋπολογισμού, αγορών, πωλήσεων, προωθητικών ενεργειών, συμβολαίων προμηθευτών, τιμολογιακής πολιτικής.

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.