Ντέπυ Μαυρομάτη

Ντέπυ Μαυρομάτη

Blogger, Χειροτέχνης, Υπεύθυνη συντονισμού εντύπου

Η Ντέπυ σπούδασε διακόσμηση εσωτερικών χώρων και συντήρηση έργων τέχνης με ειδίκευση στο ξύλο. Για πολλά χρόνια δούλεψε σε περιοδικά, όπως ΚΛΙΚ, ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΜΕΝ, COSMOPOLITAN, ώσπου αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να αφιερώσει όλο της το χρόνο στις δημιουργίες που πάντα αγαπούσε. Αυτή την περίοδο, εκτός από το blog της www.depyshandmades.blogspot.gr συνεργάζεται και δίνει προτάσεις για μπουφέ με περίεργες συνταγές σε café και bistrot, καθώς επίσης και εναλλακτικά catering. Είναι διαθέσιμη να προσφέρει mentoring σε θέματα αντιμετώπισης συνεργατών-συναδέλφων και ανωτέρων, στην οργάνωση και στον συντονισμό του αντικειμένου εργασίας, στην οργάνωση και στον συντονισμό παραγωγής εντύπου.

http://depyshandmades.blogspot.gr/

Αθήνα

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.