Δέσποινα Μάντεση

Δέσποινα Μάντεση

Εργασιακή ψυχολόγος

Η Δέσποινα είναι ψυχολόγος με βασικό ενδιαφέρον την εφαρμοσμένη ψυχολογία, δηλαδή την πρακτική εφαρμογή της επιστήμης της στην καθημερινή ζωή. Επαγγελματικά έχει δραστηριοποιηθεί στο χώρο του HR για πάνω από 20 χρόνια, αποκομίζοντας εις βάθος κατανόηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και της λειτουργίας ανθρώπινων συστημάτων. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ιδιωτικά, παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη σε άτομα και οργανισμούς για θέματα διαρκούς ανάπτυξης, διαχείρισης αλλαγών, ανθεκτικότητας και διαχείρισης σχέσεων. Σε ακαδημαϊκό επίπεδο, είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας (Πάντειο Πανεπιστήμιο) και μεταπτυχιακού στην Εργασιακή Ψυχολογία (University of London). Έχει λάβει πιστοποίηση στη Θετική Ψυχολογία (Ελληνική Εταιρεία Θετικής Ψυχολογίας) και συνεχίζει την επαγγελματική της κατάρτιση στην ψυχοθεραπεία RECBT (Albert Ellis Institute).

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.