Δήμητρα Διδαγγέλου

Δήμητρα Διδαγγέλου

Ψυχολόγος, δημοσιογράφος

Η Δήμητρα Διδαγγέλου είναι ψυχολόγος, επιστημονικός δημοσιογράφος και συγγραφέας. Στη δουλειά της συνδυάζει την ψυχολογία με το γράψιμο. Ως επιστημονική δημοσιογράφος στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ψυχικής υγείας. Ως ψυχολόγος, διεξάγει εργαστήρια εκφραστικής και θεραπευτικής γραφής χρησιμοποιώντας το γραπτό λόγο ως κύριο μέσο έκφρασης των συναισθημάτων και σκέψεων. Είναι ιδιοκτήτρια της επιχείρησης Ψ-Χ, μέσα από την οποία προσφέρει υπηρεσίες ψυχικής υγείας και δημιουργός του ηλεκτρονικού περιοδικού ψυχολογίας «Ψυχο-γραφήματα» (www.psychograimfata.com). Έχει σπουδάσει Ψυχολογία με Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία στα Μ.Μ.Ε. κι έχει εκπαιδευτεί στη Θεραπευτική Γραφή και στη Φιλοσοφική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία. Δες μια ομιλία της εδώ.

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.