Ειρήνη Ορφανού

Ειρήνη Ορφανού

Blogger, Αρθρογράφος, Σύμβουλος Affiliate Marketing, Σύμβουλος διοργάνωσης και υλοποίησης Ταξιδιών

Με πτυχίο στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, η Ειρήνη διετέλεσε στέλεχος τουριστικού Γραφείου με αντικείμενο το σχεδιασμό, τη διοργάνωση, την υλοποίηση και τη συνοδεία οργανωμένων ομαδικών εκδρομών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μετά από 15 σχεδόν χρόνια «περιηγήσεων» αποφάσισε να κάνει οικογένεια και έκτοτε τις δημιουργικές της ανησυχίες τις ικανοποιεί στην αναζήτηση των ευκαιριών και δυνατοτήτων που προσφέρει το διαδίκτυο ως μέσο έκφρασης αλλά και απόκτησης έξτρα εισοδήματος.
Έχει δημιουργήσει και διατηρεί το προσωπικό της site, αρθρογραφεί σε συνεργαζόμενα blogs/sites (paidi.gr κ.ά.) και έχει ασχοληθεί πολύ με το affiliate marketing (τι, που, πως, γιατί), σχεδιάζοντας και υλοποιώντας για φίλους και γνωστούς ποικίλα καθετοποιημένα projects για την «εκμετάλλευση» των ευκαιριών που αυτό δίνει σε όποιον θέλει εισόδημα μέσω του διαδικτυακού του τόπου.

www.mamadoistories.gr

Αθήνα

 

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.