Ελένη Κοτοπούλου

Ελένη Κοτοπούλου

NLP Master Coach

Η Ελένη σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο ΑΠΘ και παράλληλα πήρε πτυχίο στις Δημόσιες Σχέσεις και το Marketing. Ξεκίνησε να εργάζεται ως στέλεχος Marketing και έκανε MBA στο ALBA. Δούλεψε 20 χρόνια σε εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων, ανάμεσα σε αυτές και στις εταιρίες Μπουτάρη, Μινέρβα, Μέλισσα, στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004. Ως Marketing Manager στα βρεφικά προϊόντα Chicco, «έπεσε» πάνω στο NLP και … αποφάσισε να ανοίξει τη δική της επιχείρηση και να ψάξει για τη δική της αλήθεια. Σήμερα, μέσα από μία προσωπική διαδρομή εξέλιξης, ακολουθεί το όνειρό της και εργάζεται ως NLP Master Coach, βοηθώντας τους άλλους να κατανοήσουν τι πραγματικά θέλουν, να βάλουν στόχους και να τους πετύχουν, να ισορροπήσουν στους διάφορους ρόλους της ζωής τους (γυναίκα, μαμά, επαγγελματίας, σύντροφος, φίλη, …), να βρουν την δικιά τους αλήθεια και να τη ζήσουν!

Είναι διαθέσιμη να προσφέρει mentoring στις γυναίκες, εργαζόμενες, ελευθ. επαγγελματίες ή άνεργες, που παλεύουν με το χαμηλό εισόδημα, την αυτό – αμφιβολία, την αντίσταση να «πουλήσουν» καλά τον εαυτό τους ή την ανεργία, που είναι παγιδευμένες στις πολλές ώρες δουλειάς, ή που παλεύουν να βρουν οποιαδήποτε δουλειά, να ανακαλύψουν τι τους εμποδίζει από το να πραγματοποιήσουν τα θέλω τους, να «καθαρίσουν» αυτά τα εμπόδια και πώς να πετυχαίνουν με συνέπεια και συνέχεια οικονομική ελευθερία πάντα με προσωπική ακεραιότητα, πώς να μιλάνε με ενθουσιασμό και να πουλάνε καλύτερα τον εαυτό τους, να στέκονται με περισσότερη αυτοπεποίθηση στη ζωή και στη δουλειά, πώς να φέρνουν αποτελέσματα και να έχουν καλύτερα αποτελέσματα, πώς να διασκεδάζουν περισσότερο τη ζωή και να βρουν την ευτυχία και το τι θέλουν πραγματικά. Ζει στην Αθήνα, μαζί με το σύντροφο της και τα δύο τους παιδιά.

www.bethechange-nlp.com

 

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.