Ελένη-Βασιλική Προβοπούλου

Ελένη-Βασιλική Προβοπούλου

Σύμβουλος διαδικτυακού marketing

Η Ελένη-Βασιλική ασχολείται με το διαδικτυακό Μάρκετινγκ. Πιο συγκεκριμένα, βοηθάει τις επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς, να ενισχύσουν το προφίλ τους στα Social Media και το Internet γενικότερα. Παράλληλα, παρέχει συμβουλές αναφορικά με την ενίσχυση όλων των διαδικασιών του παραδοσιακού Μάρκετινγκ, ενώ τέλος, συμβάλλει πέρα από το κομμάτι της εύρεσης διαφημιστικών προτάσεων και στην υλοποίηση/δημιουργία αυτών σε επίπεδο γραφίστικης. Έντονο είναι το ενδιαφέρον της σχετικά με την επιχειρηματικότητα και πιο συγκεκριμένα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, ενώ απολαμβάνει ιδιαίτερα την καθοδήγηση νέων γυναικών που φιλοδοξούν να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα. Τέλος, ένα κομμάτι της καθημερινότητάς της αφορά τη συμμετοχή αλλά και τη διοργάνωση εθελοντικών και κοινωνικών δράσεων. Τους τελευταίους μήνες είναι μέλος της Οργανωτικής ομάδας του TEDxAUTH και Υπεύθυνη για το Μάρκετινγκ αυτού.

Είναι επικοινωνιακή Marketer, λάτρης των Social Media, δημιουργική γραφίστρια, φιλόδοξη Κοινωνικής Επιχειρηματίας και συνιδρύτρια του “Code it Like a Girl”. Οι σπουδές και η εργασιακή της εμπειρία γύρω από το Marketing και τις Δημόσιες Σχέσεις, την έχουν βοηθήσει να αναπτύξει δεξιότητες όπως η ομαδικότητα, η οργανωτικότητα, η διαχείριση κρίσεων και η επίλυση προβλημάτων. Λατρεύει τα MOOCs, όπως επίσης την κουλτούρα και φυσικά τα ταξίδια. Θεωρείται ως ένα αισιόδοξο άτομο και φιλοδοξεί να συνεχίσει να εμπλουτίζει τις γνώσεις της και να βελτιώνεται σε προσωπικό επίπεδο. Το αγαπημένο της απόφθευγμα είναι “Sometimes you win, sometimes you learn!”.

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.