Εριέττα Κουκίου

Εριέττα Κουκίου

Marketing, Trade Marketing & Creative Brand Manager

Η Εριέττα σπούδασε στο Αμερικάνικο Κολέγιο (Deree College) αποκτώντας Bachelor in Business Administration και MBA από το University of Indianapolis. Ξεκίνησε ως junior στο τομέα πωλήσεων και marketing για προϊόντα του εξωτερικού και συνέχισε σε θέσεις Product Manager και Marketing/ Brand Manager μέχρι και σήμερα.
Διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο χώρο του marketing, Product & Trade Marketing, καθώς και εμπειρία στο Business Strategy προωθώντας προϊόντικές κατηγορίες μέσα από θέσεις μεγάλων εταιρειών, όπως Gaea Products, Samsung, Whirlpool, Daikin, όπου και της δόθηκε η ευκαιρία να διαχειριστεί projects για ανάπτυξη του product portofolio και υποστήριξη αυτών μέσα από ενέργειες ATL & BTL. Μέσα από την δουλειά της ταξίδεψε στην Αμερική, την Ευρώπη, την Κορέα και γνώρισε άλλες κουλτούρες που τη βοήθησαν να βελτιώσει τον εαυτό της και τον τρόπο που πρέπει και θέλει να δουλεύει.
Κατέχοντας το Professional Diploma of Digital Marketing, συμμετέχει στην δημιουργία καμπανιών στα social media χτίζοντας μία στρατηγική που κάνει focus στην εμπειρία του καταναλωτή με το προϊόν.
Σήμερα βρίσκεται στην Resoul Ελλάς, στην θέση του Marketing, Trade Marketing &Creative Brand Manager, δημιουργώντας προϊόντα που κάνουν τα καθημερινά μας διαλείμματα πιο ευχάριστα.
Από την επαγγελματική της σταδιοδρομία αυτό που κρατάει πάντα είναι καλούς συνεργάτες από το χώρο εργασίας και την πρόκληση να μαθαίνει κάτι καινούργιο .
Θεωρεί ότι όταν ξεκινάς την ημέρα με χαμόγελα σου το ανταποδίδει.

 

Αθήνα

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το