Εριέττα Κουκίου

Εριέττα Κουκίου

Category Manager

Η Εριέττα αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος με BSc in Business Administration και κατέχει MBA από το University of Indianapolis. Ξεκίνησε στο τομέα πωλήσεων και marketing και αναδείχθηκε σε θέσεις Product / Marketing/ Brand Manager μέχρι και σήμερα.
Διαθέτει πάνω από 15 χρόνια εμπειρία κυρίως σε μεγάλες εμπορικές εταιρείες με έμφαση στην δημιουργία στρατηγικής και υλοποίησης της προώθησης προϊόντικών κατηγοριών. Μέσα από την επαγγελματική της σταδιοδρομία της, της δόθηκε η ευκαιρία να διαχειριστεί projects για ανάπτυξη άλλων τμημάτων μέσα στις εταιρείες, καθώς και ανάπτυξη νέων προϊοντικών κατηγοριών που υποστηρίχθηκαν από ενέργειες ATL & BTL και Digital. Κατέχει το Certification of Digital Marketing & Project Manager Ecommerce certification, που της δίνει τη δυνατότητα να θέτει στρατηγικούς στόχους και μέσα από digital μέσα (fbeshops κτλ.) τα οποία έχει υπό την ευθύνη της. Μέσα από αυτή την πορεία γνώρισε άλλες κουλτούρες που τη βοήθησαν να αναθεωρήσει τον εαυτό της αλλά και τους επαγγελματικούς της στόχους, ανεβάζοντας τον πήχη των επαγγελματικών της προκλήσεων. Αυτό που κρατάει πάντα είναι καλούς συνεργάτες και την πρόκληση να μαθαίνει κάτι καινούριο.
Θεωρεί ότι όταν ξεκινάς την ημέρα με χαμόγελα, σου το ανταποδίδει.

Αθήνα

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.