Επιλογή Σελίδας
Εύη Καλλίνη

Εύη Καλλίνη

Journalist, Media & Communications Specialist

Η Εύη Καλλίνη είναι δημοσιογράφος και στέλεχος στον τομέα ΜΜΕ & Επικοινωνίας, με 21 χρόνια εμπειρίας. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή, στο τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας, στα Ιωάννινα και έχει πιστοποίηση στο Digital Marketing από το Εθνικό και Καποδιαστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εισήλθε στον χώρο των media τη χρονιά που ο πλανήτης γιόρτασε το millenium και γαλουχήθηκε στη δημοσιογραφία τη χρυσή εποχή των περιοδικών και των μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων. Εργάστηκε 12 χρόνια στο περιοδικό Close Up, στο οποίο υπήρξε αρχισυντάκτρια έκδοσης και στη συνέχεια ως editor-in-chief,  σύμβουλος έκδοσης και συνεργάτης σε μία πλειάδα περιοδικών, ιστοσελίδων και ειδικών εκδόσεων. Έχει, επίσης, εμπειρία ως υπεύθυνη γραφείων Τύπου και καθηγήτρια στα αντικείμενα της δημοσιογραφίας και της ιστορίας του ελληνικού πολιτισμού. Παράλληλα με τη δημοσιογραφία, τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας, σε θέματα προβολής, προώθησης, επικοινωνίας, παραγωγής περιεχομένου κάθε μορφής (κείμενο, εικόνα, ήχος), δημοσίων σχέσεων, στρατηγικής και σχεδιασμού/υλοποίησης νέων projects.

Ως δημοσιογράφος έχει ειδίκευση στις τέχνες και τον πολιτισμό, τις συνεντεύξεις από όλα τα πεδία και το lifestyle. Τη συναρπάζουν τα δημιουργικά μυαλά, η αισθητική και οι καινοτόμες ιδέες. Πιστεύει στη διαρκή προσωπική εξέλιξη, τη διά βίου μάθηση και την ισορροπία που επιτυγχάνεται μέσα από τις υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι μητέρα δύο παιδιών στην εφηβεία. Η σφαίρα των ενδιαφερόντων της συμπεριλαμβάνει θέματα ενδυνάμωσης του ρόλου των γυναικών, καθώς και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. 

Μότο της είναι το έργο από νέον του Maurizio Nannucci στο μουσείο της Peggy Guggenheimστη Βενετία:

Changing Place / Changing Time / Changing Thoughts / Changing Future

Θεσσαλονίκη  

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το