Επιλογή Σελίδας
Γαλήνη Ηλιοπούλου

Γαλήνη Ηλιοπούλου

Εργασιακή ψυχολόγος

Η Γαλήνη Ηλιοπούλου είναι Εργασιακή Ψυχολόγος (MSc in Occupational & Organizational Psychology, University of Surrey – Πτυχίο Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών) και εργάζεται ως Senior Consultant σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού στη συμβουλευτική εταιρεία ICAP. Στο παρελθόν εργάστηκε σε αντίστοιχες θέσεις στις συμβουλευτικές εταιρείες HayGroup και SHLHellas. Πρόσφατα ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στο business coaching (Triple Certification in Coaching – ICPS). Διαθέτει ευρεία εμπειρία στην αξιολόγηση και ανάπτυξη υπαλλήλων και στελεχών.
Αθήνα

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

|

Είπαν

Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη Γαλήνη. Με βοηθά καθότι σαν «τρίτο άτομο» και «εξω από το χορό» με κάνει να σκεφτώ ή μου αναφέρει η ίδια πράγματα που δεν περίμενα ότι μπορεί να ισχύουν, ή πράγματα που δεν είχα μέχρι τώρα συνειδητοποιήσει. Καλύπτει τις προσδοκίες μου, βέβαια η πρόσφατη απόλυση μου από το γραφείο με κάνει να αναπροσαρμόζω τους στόχους και κατ επέκταση τις προσδοκίες που μπορεί να έχω. Δεν έχουμε εμπόδια. Μου αρέσει η όλη επικοινωνία μας. Είναι πάντα τυπική, ευγενική, κρατάει όρια που πρέπει να υπάρχουν και που πιθανώς εγώ λόγω φόρτισης να μη μπορούσα.
Ιωάννα Φεβρανόγλου

l

Άρθρα της

Η Γαλήνη Ηλιοπούλου στο online Live A Legacy 2020

Η Γαλήνη Ηλιοπούλου στο online Live A Legacy 2020

Η Γαλήνη εργάζεται ως Senior Manager στο τμήμα Human Capital Consulting της ICAP People Solutions. Είναι κάτοχος Πτυχίου Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και διαθέτει Μεταπτυχιακό Τίτλο σπουδών (MSc) στην Εργασιακή και Οργανωτική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Surrey, καθώς και πιστοποίηση στο coaching από το ICPS.Η Γαλήνη εργάζεται ως Senior Manager στο τμήμα Human Capital Consulting της ICAP People Solutions. Είναι κάτοχος Πτυχίου Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και διαθέτει Μεταπτυχιακό Τίτλο σπουδών (MSc) στην Εργασιακή και Οργανωτική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Surrey, καθώς και πιστοποίηση στο coaching από το ICPS.

Διαβάστε Περισσότερα
Οι μέντορές μας απαντούν στις ερωτήσεις σας.

Οι μέντορές μας απαντούν στις ερωτήσεις σας.

To Women On Top συμμετείχε στην εβδομάδα #IamRemarkable της Google τον Νοέμβριο με ένα live speed mentoring session, στο οποίο μέντορες του δικτύου μας απάντησαν σε ερωτήματα που προβληματίζουν πολλές γυναίκες σε σχέση με την επαγγελματική τους ζωής. Τα ερωτήματα ήταν τόσα πολλά που δεν πρόλαβαν να απαντηθούν live – και επειδή δεν μας αρέσει να αφήνουμε αναπάντητες ερωτήσεις – αφήνουμε εδώ γραπτά τις απαντήσεις από καταξιωμένες επαγγελματίες και μέντορες του Women On Top.

Διαβάστε Περισσότερα

Συστατικα μιας θετικης εμπειριας

Όπως σε κάθε καλή συνταγή, έτσι και στο mentoring για να «δέσει το γλυκό» είναι απαραίτητα ορισμένα συστατικά. Ας δούμε λοιπόν κάποια καθοριστικά στοιχεία που διασφαλίζουν σε μεγάλο βαθμό ότι το mentoring θα αποτελέσει μία χρήσιμη και θετική εμπειρία και για τα δύο...

Διαβάστε Περισσότερα