Άσπα Λέκκα

Άσπα Λέκκα

ΜΒΑ student at Harvard Business School

Η Άσπα είναι μια έμπειρη επαγγελματίας στον κλάδο των start-ups, με γνώση σε διάφορους τομείς, όπως marketing, ανάλυση, operations, finance και πωλήσεις. Ο πιό πρόσφατος ρόλος της ήταν ως Director of Restaurant Operations για την Delivery Hero – έναν όμιλο εταιρειών food delivery στον οποίο ανήκει και η E-food.gr. Κατάγεται από τα Ιωάννινα και από το 2011 σπούδασε και εργάστηκε σε πολλές χώρες του κόσμου όπως Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Κίνα, Γερμανία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και ΗΠΑ. Η Άσπα είναι σήμερα φοιτήτρια MBA (Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων) στο Harvard Business School. Είναι κάτοχος πτυχίου στα Μαθηματικά και έχει ολοκληρώσει το διδακτορικό της πάνω στα ψηφιακά παιχνίδια για τη διδασκαλία της στατιστικής, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στην Ελλάδα. Η Άσπα ασχολήθηκε επαγγελματικά με το handball από το 2006 έως το 2014. Έχει αγωνιστεί με την Αναγέννηση Άρτας στην Ελλάδα, τη Fuechse Berlin στη Γερμανία και υπήρξε επίσης μέλος της Εθνικής Ομάδας γυναικών.

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.