Μαριάννα Βεντουράτου-Morys

Μαριάννα Βεντουράτου-Morys

International Strategy Manager, N8 AgriFood Resilience Programme

Η Μαριάννα είναι Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων ενός ερευνητικού προγράμματος του δικτύου των οκτώ πιο ανταγωνιστικών πανεπιστημίων του Βορρά της Αγγλίας. Ο ρόλος της είναι να κατευθύνει την διασύνδεση των επιστημόνων των οκτώ πανεπιστημίων με ερευνητές και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Η καριέρα της είναι αποκλειστικά στη διοίκηση της ανώτατης εκπαίδευσης στη Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στη διαχείριση διεθνών και ευρωπαϊκών χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων έρευνας. Τα τελευταία 16 χρόνια κατείχε διάφορες θέσεις project manager, research co-ordinator και research support, μεταξύ άλλων, για το British Council, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Imperial College London, το University of Oxford και το University of York. Έχει σπουδάσει Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστημίο, και έχει MSc στην Οικονομική Ιστορία από το London School of Economics. Επίσης κατέχει μεταπτυχιακό πιστοποιητικό Administration, Leadership and Management of Higher Education.

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.