Ιφιγένεια Ματαράγκα

Ιφιγένεια Ματαράγκα

Διακοσμήτρια επίπλων

Έχοντας δουλέψει για 18 χρόνια στο χώρο της μόδας, έχοντας στήσει άπειρες σελίδες με fashion trends και έχοντας ταξιδέψει ανά τον κόσμο για φωτογραφήσεις, η Ιφιγένεια κατάλαβε σε μεγάλο βαθμό πως λειτουργεί το marketing και η αισθητική στη ζωή και τις επιλογές του καθένα μας. Το 2008 ασχολήθηκε, επίσημα πλέον, επαγγελματικά, με το χόμπυ της. Ένα όνειρο ζωής, να ξαναδίνει ζωή στα παλαιά έπιπλα. Όλο αυτό το κάνει μαζί με τον σύντροφό της Ευτύχη Ανδρεαδάκη, με τον οποίο μοιράζονται την αγάπη για τα παλαιά αντικείμενα, αλλά το κάνουν με έναν τρόπο πολύ φρέσκο και “σημερινό”. Αυτή η δουλειά πιστεύει ότι καλύπτει τις κυριότερες ανάγκες της και γι’αυτό κατέληξε σε αυτήν μετά από πολλή αγωνία και επίπονη σκέψη. Καλύπτει την ανάγκη της για υπέρβαση, για οργάνωση, για δουλειά με τα χέρια, για απομόνωση, για οραματισμό, για σκληρή δουλειά.

www.ifigeniashome.com

Αθήνα

 

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

|

Είπαν

Καλύφθηκα απόλυτα και βοηθήθηκα πολύ. Η μεντοράς μου ήταν πολύ πρόθυμη να με βοηθήσει κ υπήρξε πολύ καλή χημεία μεταξύ μας!
Κατερίνα Δαούλκα

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.