Ειρήνη Καραγιάννη

Ειρήνη Καραγιάννη

Καθηγήτρια Ψυχολογίας, Freelance Business Analytics & Market Research

Η Ειρήνη είναι Experimental Cognitive Psychologist, καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Deree – The American College of Greece, και Freelance Business Analyst, με background στη φαρμακευτική βιομηχανία (Marketing, Market Research, Business Analytics, Sales), την έρευνα αγοράς (FMCG, Personal Care / Cosmetics, Retail, Telecoms, Food & Beverage, Mass Media), την κοινωνική έρευνα, το web design, τα computer graphics και το video editing.

Αθήνα

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

|

Είπαν

Η Ειρήνη είναι πολύ καλή επαγγελματίας. Έχει αρκετά μεγαλή εμπειρία στο χώρο των Analytics και στις σχετικές εταιρείες. Είναι άτομο που ακούει και δίνει προτάσεις/ εναλλακτικές που τις προσαρμόζω στον χαρακτήρα μου και στη δουλειά. Αυτό που με βοηθάει πιο πολύ είναι η αμεσότητά της και η λογική της να μην «κολλάω» πολύ σε καταστάσεις που δε με πάνε παρακάτω.

 

Ισμήνη Σαββάλα

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.