Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ορκωτή Ελέγκτρια Λογίστρια

Η Ειρήνη είναι Partner στην Ελεγκτική Εταιρεία ΣΟΛ Crowe. Είναι Ορκωτή Ελέγκτρια Λογίστρια (CPA) με πολυετή εμπειρία (από το 1999) στον έλεγχο βιομηχανικών, εμπορικών, και λοιπών εισηγμένων και μη επιχειρήσεων. Επίσης, είναι Πιστοποιημένη Ελεγκτής Κατά της Απάτης (CFE) μέλος του Association of Certified Fraud Examiners, Authorized Trainer στα Review Courses που πραγματοποιεί το Fraud Education Center για τις εξετάσεις πιστοποίησης των Fraud Examiners και έχει ορισθεί από τη Διοίκηση του Ελληνικού Ινστιτούτου κατά της Απάτης ως Ambassador of Audit Community Greece. Ως Ελεγκτής κατά της Απάτης, δραστηριοποιείται εκτός από τους υποχρεωτικούς ελέγχους, στην υποστήριξη Πελατών για την Πρόληψη και Καταστολή θεμάτων Απάτης, την ποιοτικό έλεγχο των συστημάτων εσωτερικού τους ελέγχου και την υποστήριξή τους νομικά και συμβουλευτικά σε περιπτώσεις δικαστικής πραγματογνωμοσύνης για θέματα απάτης. Είναι αρκετά δραστήρια και κοινωνική και επιδιώκει να εξελίσσεται προσωπικά και επαγγελματικά μέσω της διαρκούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης.

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.