Κατερίνα Δημητρακοπούλου

Κατερίνα Δημητρακοπούλου

Managing Partner @Social Mellon, PR & Communications Expert

Στρατηγική επικοινωνία, digital marketing, social media και δημόσιες σχέσεις είναι οι τομείς στους οποίους εξειδικεύεται η Κατερίνα. Είναι κάτοχος MA in Strategic Communication & Public Relations (C.A of 4.00), έχει ιδρύσει το δικό της boutique PR agency (Social Mellon), είναι εισηγήτρια στο Professional Diploma in Digital & Social Media που διοργανώνει η KnowCrunch (powered by Deree – American College of Greece) και ομιλήτρια σε διάφορα συνέδρια και εκδηλώσεις. Η μεγάλη αλλαγή που έκανε η ίδια ξεκινώντας μια δεύτερη καριέρα αφού απέκτησε το δεύτερο παιδί της απέδειξε ότι όλα γίνονται με σκληρή δουλειά, αφοσίωση στον στόχο και… έναν εμπνευσμένο μέντορα. Ενθουσιάζεται όταν κρατάει την ισορροπία ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια, ενώ σλόγκαν της είναι “walk your talk”.

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.