Κατερίνα Λαφαζάνη

Κατερίνα Λαφαζάνη

Operations department | Oil & gas industry

Η Κατερινα Λαφαζανη σπούδασε Οικονομικές επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε για 7 χρόνια στον Τραπεζικό κλάδο και συγκεκριμένα στην Τράπεζα Κύπρου, σε κατάστημα ιδιωτών, όπου απασχολήθηκε στο κομμάτι της εξυπηρέτησης πελατών. Η τελευταία της θέση στην Τράπεζα ήταν στο Personal Banking, όπου εξυπηρετούσε μεγάλους καταθετικούς και επενδυτικούς πελάτες. Κατόπιν μετακόμισε στο Ντουμπάι, όπου έκανε στροφή στην καριέρα της και απασχοληθηκε στη βιομηχανία πετρελαίου και αερίου. Εργάστηκε εκεί σε μια εταιρεία που έκανε trading πετρελαίου, και πιο συγκεκριμένα bunkering operations στη Fujairah, για 2 χρόνια. Πριν από 5 χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου ως σήμερα εργάζεται σε μια εταιρεία που κάνει trading πετρελαίου. Η ίδια απασχολείται στο κομμάτι των operations, δηλαδή σε ό,τι αφορά όλη τη διαδικασία φόρτωσης, μεταφοράς και εκφόρτωσης πετρελαίου σε διαφορά λιμάνια ανα τον κόσμο.

Αθήνα

 

 

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.