Κωνσταντίνα Γεωργίου

Κωνσταντίνα Γεωργίου

Εκπαιδεύτρια, Ιδρύτρια οργανισμού Ανάμεσα στους Μέρμηγκες

Το 2009 η Κωνσταντίνα ίδρυσε τον πολιτιστικό οργανισμό Ανάμεσα στους Μέρμηγκες, μέσω του οποίου συνεργάζεται με ομάδες χορού και θεάτρου για την πραγματοποίηση των παραστάσεών τους, την περιοδεία και το στρατηγικό τους σχεδιασμό. Μέσω του οργανισμού έχει πραγματοποιήσει δυο φεστιβάλ (FIRST ATTEMPT / Λάρνακα και Παιγνιόθεν / Αθήνα), καλλιτεχνικές ανταλλαγές με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, artists meetings, συνέδρια, εικαστικές εκθέσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και επαγγελματίες καλλιτέχνες. Παράλληλα, σε μια συνεργασία με το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού υλοποιεί προγράμματα καλλιτεχνικής εκπαίδευσης παιδιών, εφήβων και νέων με απώτερο την ίση πρόσβαση στις τέχνες και την κοινωνία.

Ολλανδία

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.