Μαρία Κότταρη

Μαρία Κότταρη

Ινστιτούτο Ενέργειας και Μεταφορών της Γενικής Διεύθυνσης Έρευνας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Μαρία είναι Διδάκτωρ Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στην Ενεργειακή Πολιτική και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στο Ινστιτούτο Ενέργειας & Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που εδρεύει στην Ολλανδία. Εκτός της Ελλάδας, έχει ζήσει και εργαστεί, τόσο στον ακαδημαϊκό όσο και στον ιδιωτικό τομέα, στη Γαλλία, το Βέλγιο και το Αζερμπαϊτζάν. Είναι ιδρυτικό μέλος του ΜΚΟ Youthnet Hellas (European Citizen Prize 2013) όπου διετέλεσε επί σειρά ετών Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας.

Οι απόψεις της και η συμμετοχή της στο Women on Top είναι προσωπικής και εθελοντικής φύσης και δεν εκπροσωπούν σε καμία περίπτωση την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

|

Εντυπώσεις από τις mentorees της

Η πρώτη εντύπωση που μου έδωσε η μέντοράς μου, η Μαρία Κότταρη, από την πρώτη κιόλας επικοινωνία μας ήταν πολύ θετική. Ανταποκρίθηκε άμεσα, είναι ευγενική, ειλικρινής, με θετική στάση στη ζωή, με όρεξη να ακούσει και να αφουγκραστεί τις ανησυχίες της mentoree της. Είναι ιδιαίτερα οργανωτική, με εύστοχες παρατηρήσεις και θεωρώ ότι έχουμε μια αρκετά εποικοδομητική και ειλικρινή επικοινωνία. Αναμένω με χαρά τι επόμενες συναντήσεις μας.

Γρηγορία Καλυβιώτη

Newsletter

Γράψου με το email σου για να ενημερώνεσαι άμεσα για τα νέα του WoT.

Σ' ευχαριστούμε για την εγγραφή!