Μαρία Οικονόμου

Μαρία Οικονόμου

Υπεύθυνη Σύνδεσης με την Αγορά Εργασίας | Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας | Συνιδρύτρια MYARTIST

Η Μαρία Οικονόμου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στην Αθήνα, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και υποψήφια Διδάκτωρ στη Στρατηγική & στο Mobile Business. Από το Φεβρουάριο του 2015, εργάζεται στο Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς ως Υπεύθυνη Σύνδεσης με την Αγορά Εργασίας και Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας. Είναι εισηγήτρια σε σεμινάρια Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Mobile Business και έχει συμμετάσχει σε πλήθος διεθνών συνεδρίων επιχειρηματικότητας και management, ενώ παράλληλα διαθέτει εμπειρία στη συγγραφή και στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Το 2018, αποφάσισε να συνδράμει ενεργά στη διάδοση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στον ελλαδικό χώρο, μέσω της ίδρυσης της ΚΟΙΝ.ΣΕ.Π. MYARTIST.

career.unipi.gr | myartist.gr

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.