Επιλογή Σελίδας
Μαρίκα Λάμπρου

Μαρίκα Λάμπρου

Managing Director στην KAFKAS SA

H Μαρίκα Λάμπρου είναι Managing Director στην KAFKAS SA, Χημικός Μηχανικός και κάτοχος MBA. Διαθέτει 27ετή εμπειρία σε ανώτατες στελεχικές θέσεις σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες (Bosch-Siemens, HP, Microsoft, SingularLogic), κυρίως στον τομέα των τεχνολογιών Πληροφορικής. Είναιεκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΣΕ (Ελληνική Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων) & Συντονίστρια της Ομάδας Δράσης Γυναικών, του Global Board Ready Women , της Επιτροπής Women In Business του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, του ΤΟΓΜΕ της ΕΕΔΕ. Επίσης είναι mentor στην Endeavor Greece και Coach στο Δίκτυο Παραγωγικότητας του ΣΕΒ.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδος.

Είναι αφοσιωμένη στις αρχές της ηγεσίας με ενσυναίσθηση, της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της προσωπικής ανάπτυξης των συνεργατών της. Συμβουλεύει εθελοντικά στελέχη στο χώρο των επιχειρήσεων.

Αθήνα

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

|

Είπαν

Σε σχέση με τη μέντορά μου, είναι εξαιρετική επαγγελματίας και οικογενειάρχης και είναι δύο πράγματα που με εμπνέουν πολύ. Μέχρι τώρα με έχει βοηθήσει σε αρκετά θέματα της δουλειάς.

Ξένια Μαστροπέτρου

l

Άρθρα της στο blog του WoT

Τι σχέση έχει η οικογένεια με το πόσο πληρώνονται οι γυναίκες;

Τι σχέση έχει η οικογένεια με το πόσο πληρώνονται οι γυναίκες;

Ναι, για να ανέβεις χρειάζεται σκληρή δουλειά, ανθεκτικότητα και τύχη. Τι άλλο; Αν έχουμε μάθει το μάθημά μας μέχρι τώρα, η απάντηση είναι προφανής: Χρειάζεται μια ανοιχτόμυαλη και υποστηρικτική οικογένεια!

Διαβάστε Περισσότερα
Αν ήμουν 22…

Αν ήμουν 22…

Η Μαρικα Λάμπρου, Γενική Διευθύντρια της Intersys και μέντορας στο Women On Top, μοιράζεται μερικά από τα μαθήματα που της χάρισε, τα τελευταία 28 χρόνια, η ζωή, η δουλειά της και η διαδρομή της προς πολλές κορυφές.

Διαβάστε Περισσότερα