Μάρθα Καρπόζηλου

Μάρθα Καρπόζηλου

Καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

H Μάρθα είναι Καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας με έμφαση στην παιδική λογοτεχνία στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Κατέχει Bachelor of Arts από το Connecticut College των ΗΠΑ, Master of Science από το Southern Connecticut State University, Πτυχίο από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Διδακτορικό Δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έχει εκδώσει 7 βιβλία και έχει διατελέσει διδάσκουσα στο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Ομογενών Εκπαιδευτικών, Αναπληρώτρια Διευθύντρια στο Ερευνητικό Πρόγραμμα του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τραπέζης (ΜΙΕΤ) για την συγκρότηση Αρχείου Νεοελληνικής Κριτικής, συντονίστρια παραγωγής διδακτικού υλικού στο Πρόγραμμα: «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Κοινωνική Διάκριση: οι Τσιγγάνοι στο Ελληνικό Σχολείο», συντονίστρια διαπανεπιστημιακού Προγράμματος συνεργασίας του δικτύου «Aeneas» στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus- Socrates και συντονίστρια στο Πρόγραμμα «Παιδεία Ομογενών», του Εργαστηρίου Διαπολιτισμικών και Μεταναστευτικών Μελετών του ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ιωάννινα

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.