Επιλογή Σελίδας
Μαίρη Ασλανίδη

Μαίρη Ασλανίδη

HR Manager, Greece @ Hemmersbach

Η Μαίρη ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο του marketing αλλά γρήγορα την κέρδισε αυτός του ανθρώπινου δυναμικού. Εργάζεται στην γερμανική πολυεθνική Hemmersbach ως HR Manager για την Ελλάδα και ως HR Business Partner για μία από τις spin-off εταιρίες αυτής.

Η ύπαρξή της είναι συνυφασμένη με την έννοια της προσφοράς και της κοινωνικής συνείδησης, με έντονη εθελοντική και φιλανθρωπική δράση. Σαν δρομέας μεγάλων αποστάσεων, την χαρακτηρίζει η υπομονή, η επιμονή και η στοχοπροσήλωση, ενώ απολαμβάνει την ενασχόληση με πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους project. Τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται σε άδεια μητρότητας και βρίσκει ότι το να κυνηγάς ένα μωράκι που ξεκίνησε να περπατάει, είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, σωματικά και χρονικά.

Επειδή όμως η προσφορά γνώσης και εμπειρίας είναι μια διαδικασία που την κινητοποιεί και την εμπνέει, θα χαρεί να αποκτήσει mentees στον χώρο του HR, ειδικά αν αφορούν και σε αλλαγή καριέρας, όπως κατάφερε και εκείνη. Παράλληλα, νιώθει ότι κατά την διαδικασία αυτή, θα γίνει και εκείνη καλύτερη, μέσα από την αλληλεπίδραση και την ανταλλαγή απόψεων με άλλες νέες επαγγελματίες.

Αθήνα

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το