Μελίνα Ταπραντζή

Μελίνα Ταπραντζή

Ιδρύτρια της Wise Greece

Η Μελίνα έχει ιδρύσει μία από τις πλέον επιτυχημένες κοινωνικές επιχειρήσεις, τη Wise Greece, η οποία μεταξύ άλλων έχει τιμηθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το Βραβείο Νησίδες ποιότητας, αλλά και με το European Social Challenge Award. Η ίδια, λειτουργεί ως μέντορας σε κοινωνικές επιχειρήσεις, αλλά και στο Entrepreneurship School του Ευρωπαϊκού think tank “Think Young”, ενώ είναι key note speaker σε forum που υποστηρίζουν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Η Μελίνα ανήκει στην ομάδα των co-builders του World Human Forum, πραγματοποίησε ομιλία στο TEDx Academy με θέμα “Ο καλύτερος εαυτός της επιχειρηματικότητας”, είναι IVLP Alumna από το US State Department, ενώ πρόσφατα επιλέχθηκε ως Young Emerging Leader 2018 και Young Transatlantic Innovation Leader (YTILI Fellow 2019).

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.