Μυλαίδη Στούμπου

Μυλαίδη Στούμπου

Director, Developer Experience & Evangelism

Η Μυλαίδη Στούμπου είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σε «Economics and Management» από το Athens Information Technology. Πριν από τη Microsoft είχε εργαστεί στις εταιρίες SingularLogic, Velti S.A και Intracom. Είναι διαθέσιμη να προσφέρει mentoring σε θέματα που σχετίζονται με την εξέλιξη καριέρας, τη δουλειά σε ανδροκρατούμενο περιβάλλον και το προσωπικό branding.

Αθήνα

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

|

Είπαν

Η μεντοράς μου κάλυψε υπερ το δέον τις προσδοκίες μου. Είναι μια γυναίκα που έχει πετύχει πολλά επαγγελματικά, ξέρει πολύ καλα τις δυσκολίες που προκύπτουν μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Κατάφερε απο την πρώτη μας συνάντηση να μου μεταλαμπαδεύσει μεγάλο μέρος απο την εμπειρία που έχει αποκτήσει. Έχουμε το ίδιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο οπότε η επικοινωνία μας είναι σε άλλο επίπεδο. Με προβλημάτισε και με έκανε να σκεφτώ πιο εποικοδομητικά. Με έχει στηρίξει πολύ τόσο ψυχολογικά όσο και με τις πρακτικές της συμβουλές σε διάφορα προβλήματα που έχουν προκύψει στον εργασιακό μου χώρο. Είναι διαθέσιμη οποιαδήποτε στιγμή την χρειαστώ!

Γεωργία Μανταλιά

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.