Επιλογή Σελίδας
Νάντια Σουφλή

Νάντια Σουφλή

Journalism | Media | Communications & Branding

Η Νάντια Σουφλή είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος τίτλου Εξειδίκευσης Content Strategy από το Northwestern University και Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πρόγραμμα Digital Product Management του Πανεπιστημίου της Βοστώνης [Boston University]. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Υποκριτικής, Κινηματογράφου, Μεταγλώττισης – Σπικάζ, Ραδιοφώνου, Φωτογραφίας, Ιστορίας της Τέχνης και Χορού και μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Δούλεψε για αρκετά χρόνια ως Δημοσιογράφος στην τηλεόραση, τον περιοδικό και ηλεκτρονικό Τύπο και το ραδιόφωνο [ΕΡΤ, Metropolis Free Press κ.ά.], έχοντας στο ενεργητικό της συνεντεύξεις από καταξιωμένους Επιστήμονες, Πολιτικούς, Επιχειρηματίες, Καλλιτέχνες, προσωπικότητες των Τεχνών και των Γραμμάτων, της Γαστρονομίας και του Τουρισμού.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της Επικοινωνίας, του Branding και των Εκδηλώσεων, χτίζοντας και αναπτύσσοντας την στρατηγική εικόνα Επιχειρήσεων, Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών και Προσώπων [IANOS, Cultivos Coffee by Taf Coffee, EDAE, e-table.gr κ.ά.].

Παράλληλα δημιουργεί, διοργανώνει και στηρίζει ανεξάρτητα και δικά της project στο χώρο της Ψυχαγωγίας, της Τέχνης, του Πολιτισμού, του Τουρισμού και του Επιχειρείν, έχοντας αναλάβει θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, φεστιβάλ, εκπαιδευτικά events και εκθέσεις [UNBOX FESTIVAL, Παγκόσμια Ημέρα AIDS – W.A.D. Athens 2014, Εικαστική Έκθεση «ΑΝΑΠΝΟΕΣ» – The Art Foundation TAF, travelsalad.gr, The Founders Nation κ.ά.].

Δεν σταματά να ονειρεύεται νέα ξεκινήματα και να επενδύει σε καινοτόμες ιδέες, να ακούει μουσική, να ταξιδεύει, να αποκτά νέες δεξιότητες, να χορεύει, να κάνει yoga, να διαβάζει και να γράφει. 

Είναι διαθέσιμη για να προσφέρει mentoring στο πεδίο της Επικοινωνίας και του Branding, της Δημοσιογραφίας στα χρόνια της digital εποχής, των Εκδηλώσεων, του Networking στον εργασιακό χώρο, της αξίας και του τρόπου να διατηρούμε τη Δημιουργικότητα και τη Φαντασία μας ως επαγγελματίες, του Storytelling και του Travel Writing. 

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το