Νάντια Σουφλή

Νάντια Σουφλή

Δημοσιογράφος, Communications & Event Manager

Η Νάντια Σουφλή είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια Υποκριτικής, Κινηματογράφου, Μεταγλώττισης – Σπικάζ, Ραδιοφώνου, Φωτογραφίας, Ιστορίας της Τέχνης και Χορού και μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Έχει εργαστεί ως παρουσιάστρια και δημοσιογράφος σε τηλεοπτικές παραγωγές της ΕΡΤ, με κύριο αντικείμενο το πολιτιστικό ρεπορτάζ. Εδώ και χρόνια αρθρογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για τον περιοδικό και ηλεκτρονικό Τύπο. Στο ενεργητικό της έχει συνεντεύξεις από καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες και προσωπικότητες των Τεχνών και των Γραμμάτων. Παράλληλα έχει εργαστεί ως Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Υπεύθυνη Παραγωγής εκδηλώσεων, σε γνωστές εταιρείες και χώρους της Αθήνας.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επίσης ως ελεύθερη επαγγελματίας στον χώρο της Επικοινωνίας, των Δημοσίων σχέσεων και της Διοργάνωσης Εκδηλώσεων, έχοντας αναλάβει μουσικές σκηνές, εταιρείες, καλλιτέχνες, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, φεστιβάλ και project.

Αθήνα

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το