Επιλογή Σελίδας
Σωτηρία Σεμερτζίδου

Σωτηρία Σεμερτζίδου

Επαγγελματίας Marketeer | Σύμβουλος Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Ψηφιακού Μάρκετινγκ | Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων

Η Σωτηρία (Ρούλα) Σεμερτζίδου ζει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Marketing με ειδίκευση στο Digital Marketing. Έχει εργασιακή εμπειρία 20+ ετών στις Πωλήσεις, στο Marketing και στην Επιχειρηματικότητα.
Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας έχει αποκτήσει εμπειρία στις απαιτήσεις διαχείρισης μεγάλων εταιρικών πελατών, στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, στην εκπαίδευση στελεχών πωλήσεων, στην κατάρτιση marketing & business plan.
Σήμερα ως Υπεύθυνη Μάρκετινγκ στη Dynamic-Business Consulting Agency συμβουλεύει τις επιχειρήσεις και ενεργεί ως μέρος αυτών, για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων τους.
Έχει επαγγελματική εξειδίκευση από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στην εκπαίδευση ενηλίκων και πιστοποίηση εκπαιδευτικής επάρκειας ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης από τον ΕΟΠΠΕΠ. Αναλαμβάνει, σχεδιάζει και διεκπεραιώνει σεμινάρια στον τομέα της Ψηφιακής Διαφήμισης, Επικοινωνίας, και Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Επίσης έχει συνεργαστεί με Δημόσια ΙΕΚ και Δια Βίου Μάθησης Οργανισμούς.
Αγαπάει δραστηριότητες που διαμορφώνουν την προσωπική και επαγγελματική της ανάπτυξη.

Αθήνα

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το