Επιλογή Σελίδας
Σωτηρία Σεμερτζίδου

Σωτηρία Σεμερτζίδου

Επαγγελματίας Marketeer | Σύμβουλος Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Ψηφιακού Μάρκετινγκ | Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων

Η Σωτηρία (Ρούλα) Σεμερτζίδου ζει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Marketing με ειδίκευση στο Digital Marketing. Έχει εργασιακή εμπειρία 20+ ετών στις Πωλήσεις, στο Marketing και στην Επιχειρηματικότητα.
Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας έχει αποκτήσει εμπειρία στις απαιτήσεις διαχείρισης μεγάλων εταιρικών πελατών, στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, στην εκπαίδευση στελεχών πωλήσεων, στην κατάρτιση marketing & business plan.
Σήμερα ως Υπεύθυνη Μάρκετινγκ στη Dynamic-Business Consulting Agency συμβουλεύει τις επιχειρήσεις και ενεργεί ως μέρος αυτών, για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων τους.
Έχει επαγγελματική εξειδίκευση από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στην εκπαίδευση ενηλίκων και πιστοποίηση εκπαιδευτικής επάρκειας ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης από τον ΕΟΠΠΕΠ. Αναλαμβάνει, σχεδιάζει και διεκπεραιώνει σεμινάρια στον τομέα της Ψηφιακής Διαφήμισης, Επικοινωνίας, και Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Επίσης έχει συνεργαστεί με Δημόσια ΙΕΚ και Δια Βίου Μάθησης Οργανισμούς.
Αγαπάει δραστηριότητες που διαμορφώνουν την προσωπική και επαγγελματική της ανάπτυξη.

Αθήνα

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

|

Εντυπώσεις από τις mentees της

Bρίσκομαι στη διαδικασία αλλαγής επαγγελματικού προσανατολισμού και αυτή η αλλαγή πλεύσης στην επαγγελματική μου ζωή δεν θα συνέβαινε χωρίς την επίδραση ενός εκπαιδευτικού προγράμματος του Women On Top, που με έφερε σε επαφή με τη μέντορά μου, Σωτηρία Σεμερτζίδου.

Χωρίς καμία αμφιβολία, δεν θα είχα φτάσει στο σημείο που βρίσκομαι σήμερα, χωρίς την αποφασιστική επιμονή της Σωτηρίας στο να παραμείνω προσηλωμένη στον μακροπρόθεσμο στόχο μου, ενώ ταυτόχρονα συνέχιζα να ενημερώνομαι και να εκπαιδεύομαι σε νέα εργαλεία και δεξιότητες.

Ερχόμενη σε κάθε διαδικτυακή συνάντησή μας, μου προσέφερε τον χώρο και τον χρόνο να εξερευνήσω τον ρόλο που θα ήθελα να αναλάβω στον τομέα του Digital Marketing, καθώς και να αναγνωρίσω τις παρούσες ελλείψεις αλλά και τα πλεονεκτήματα που κατέχω από την προηγούμενη επαγγελματική μου εμπειρία.

Έλαβα πολύτιμες πληροφορίες, εργαλεία και ενθάρρυνση ώστε να κινηθώ δυναμικά και αποφασιστικά προς την επίτευξη του στόχου μου, την ανεύρεση θέσης στον χώρο του Digital Marketing.

Πρόσφατα, ανέλαβα έναν ρόλο που μου επιτρέπει την διαχείριση των social media δύο εταιρειών ενώ παράλληλα ασχολούμαι ενεργά με το content marketing και το rebranding μιας εταιρείας κοσμημάτων.

Νιώθω απίστευτα τυχερή που γνώρισα την Σωτηρία και το mentoring πρόγραμμα του Women On Top, και συνέβαλαν στην προσπάθειά μου να χτίσω το δίκτυό μου και να προσεγγίσω συγκεκριμένους επαγγελματίες του χώρου με αυτοπεποίθηση.

Βασιλική Υψηλάντη