Βάσω Βλαχοπούλου

Βάσω Βλαχοπούλου

Radio producer | Digital content specialist | PR event organiser

Η Βάσω εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, ως ραδιοφωνική παραγωγός, τα τελευταία 25 χρόνια. Δουλεύει επίσης ως υπεύθυνη επικοινωνίας σε φεστιβάλ και πολιτιστικές  εκδηλώσεις, με πρόσφατη συνεργασία στα 52α Δημήτρια Θεσσαλονίκης. Ως copywriter & digital content creator, έχει συνεργαστεί με εταιρείες εκδηλώσεων στο κομμάτι της επικοινωνίας, για παραστάσεις και για λογαριασμούς στα social media. Έχει εργαστεί ως συντάκτρια στην Παράλλαξη και το περιοδικό Glow, με δική της στήλη, στο περιοδικό Πρώτο Πλάνο και στο περιοδικό Όζον. Σήμερα συνεχίζει να εργάζεται ως δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός αλλά και Digital Content creator με πτυχίο Professional Diploma in Digital and Social Media.

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.