Ξένια Χαραλαμποπούλου

Ξένια Χαραλαμποπούλου

Πολιτικός μηχανικός

Η Ξένια είναι Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου εδώ και 30 χρόνια και είναι κάτοχος MSc σε θέματα “Εκπαίδευσης και Πολιτισμού” με ειδίκευση στη “Διαχείριση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς” μέσω Πολιτιστικών Διαδρομών, που αφορούν κυρίως την ανάδειξη Αρχιτεκτονικών Μνημείων. Έχει ασκήσει το ελεύθερο επάγγελμα για τα πρώτα 15 χρόνια. Τα υπόλοιπα απασχολήθηκε στο Δημόσιο. Αντικείμενα απασχόλησής της αποτελούν η διδασκαλία Αρχιτεκτονικού Σχεδίου, η οργάνωση, ο συντονισμός και η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και η ορθή αξιοποίηση του χώρου και του χρόνου με κριτήριο τη λειτουργικότητα, την οικονομοτεχνικη σχεδίαση και την τήρηση των κανόνων και των εκάστοτε χρονοδιαγραμμάτων.

Χρόνια εμπειρίας

Μέντορας στο WoT από το

Δωρεάν eBook Women On Top in Business 2019

Εγγραφείτε με το email σας στη λίστα ενημέρωσης του WoT in Business και κατεβάστε το eBook με τα αποτελέσματα της Ημερίδας του Women On Top για την Ισότητα στις Επιχειρήσεις 2019.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή! Θα βρείτε το link για να κατεβάσετε το eBook στο email που θα λάβετε για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.