TITLWoT_BCoT_FBcover

Το WoT Business Camp on tour στην Πάτρα & τη Θεσσαλονίκη

Μια νέα σειρά εργαστηρίων για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων, από το Women On Top, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, με την υποστήριξη της Google, και με στόχο την επιχειρηματική ενδυνάμωση των γυναικών της ελληνικής περιφέρειας. Πρώτοι σταθμοί, από 13 έως 15 Δεκεμβρίου, η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη

Το Business Camp on tour του Women On Top, που ξεκινάει φέτος με την υποστήριξη της Google, είναι μια σειρά από εργαστήρια επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης, για γυναίκες που ζουν εκτός Αθήνας και θέλουν, σχεδιάζουν ή έχουν ήδη ξεκινήσει να χτίζουν τη δική τους επιχείρηση.

Μένεις στην Πάτρα ή στη Θεσσαλονίκη;

Θέλεις να ανακαλύψεις το επιχειρηματικό σου όραμα, να αξιολογήσεις αν είσαι έτοιμη να γίνεις επιχειρηματίας, να ενημερωθείς για πιθανές πηγές χρηματοδότησης;

Θέλεις να αποκτήσεις νέες δεξιότητες και εργαλεία (pitching, branding, επαγγελματική δικτύωση, web design, στρατηγικός σχεδιασμός, digital marketing), που θα σε βοηθήσουν να υποστηρίξεις, να αναπτύξεις και να προωθήσεις την επιχειρηματική σου προσπάθεια (και τον εαυτό σου) με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

Κάνε την αίτησή σου για να συμμετάσχεις, εντελώς δωρεάν χάρη στην υποστήριξη της Google,, σε ένα ή περισσότερα εργαστήρια του WoT Business Camp on tour, με έμπειρους/ες εκπαιδευτές/τριες του Women On Top και της Google, και ετοιμάσου να κάνεις πράξη τα επιχειρηματικά όνειρα και τις φιλοδοξίες σου.

Αλλά όχι μόνο αυτό: τα εργαστήρια του WoT Business Camp on tour θα σου δώσουν την ευκαιρία να δικτυωθείς, να αντλήσεις έμπνευση και υποστήριξη από μία κοινότητα γυναικών από όλη την Ελλάδα, που αναζητούν το καλύτερο κάθε στιγμή -και όλα αυτά χωρίς να δυσκολευτείς να απαντήσεις στο δύσκολο ερώτημα "Μα πού να αφήσω τα παιδιά;" (αν έχεις): στο Women On Top πιστεύουμε ότι παιδιά και γονείς μπορούν και αξίζει να αναπτύσσονται παράλληλα, γι' αυτό και φροντίζουμε να απασχολούμε δημιουργικά τους μικρούς μας συμμετέχοντες (2-12 ετών) για όση ώρα η μαμά τους βελτιώνει τις δικές της (αλλά και τις δικές τους) προοπτικές.

Μερικές από τις θεματικές που θα συμπεριλαμβάνει το WoT Business Camp on Tour: 

  • Το όραμα και το επιχειρηματικό σου “γιατί;”
  • Είσαι έτοιμη να γίνεις επιχειρηματίας;
  • Πηγές χρηματοδότησης για μικρές επιχειρήσεις
  • Στρατηγικός σχεδιασμός για όλα τα στάδια μιας επιχείρησης
  • Pitching: πώς να παρουσιάζεις και να πείθεις για τις ιδέες σου αποτελεσματικά;
  • Branding και networking για την επιχείρησή σου 
  • Branding και networking για την επιχείρησή σου 
  • Digital marketing: θεωρία & πράξη
  • Τα βασικά του web development

… και πολλά άλλα.

Παρακάτω μπορείς να δεις τις εντυπώσεις μερικών από τις 700 γυναίκες που έζησαν την εμπειρία προηγούμενων Skills Camps του Women On Top. 

Διάβασε περισσότερα και κάνε σήμερα κιόλας την αίτησή σου για το WoT Business Camp της Θεσσαλονίκης ή της Πάτρας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Σε περιμένουμε!


Πληροφορίες

Πότε: Παρασκευή 13/12, 17.00-20.00, Σάββατο & Κυριακή 14-15/12, 10.00-17.00

Πού: Θεσσαλονίκη (Κήπος Σεμινάρια, Ορφανίδου 6) και Πάτρα (POS4work - coworking space, Γούναρη 69)

 

Έχουμε δει τα πιο εκπληκτικά αποτελέσματα στις γυναίκες που αποφασίζουν να επενδύσουν μία ή περισσότερες ολόκληρες ημέρες στην επαγγελματική τους εκπαίδευση και ενδυνάμωση. Δίνοντας στον εαυτό σου το μήνυμα ότι είσαι αποφασισμένη να κάνεις την αλλαγή, σε συνδυασμό με το ότι βρίσκεσαι, για αρκετές ώρες, ανάμεσα σε γυναίκες που έχουν αντίστοιχους στόχους, όνειρα και ανάγκες με σένα, κερδίζεις τελικά μια εμπειρία μεταμόρφωσης.

Γι’ αυτό και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες που, με την πολύτιμη υποστήριξη της Google, θα δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερες από 100 γυναίκες να  παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν όσα από τα εργαστήρια του κάθε Business Camp χρειάζονται. 

Δήλωσε συμμετοχή εδώ για τη Θεσσαλονίκη και εδώ για την Πάτρα.

 


 

Εντυπώσεις από προηγούμενα Skills Camps του Women On Top

 

“Σε ένα κομβικό σημείο για την επαγγελματική μου πορεία, η συμμετοχή στο πρώτο Summer Camp ήταν καταλυτική τόσο για αυτό που ακολούθησε όσο και για αυτό που έπεται, καθώς μου έδωσε την απαραίτητη «τροφή για σκέψη» και τις κατευθυντήριες που χρειαζόμουν. Μετά το summer camp, μόνο το γεγονός ότι ήξερα ότι το WoT θα “ήταν εκεί» όταν ήμουν έτοιμη να το αξιοποιήσω ήταν πολύ σημαντικό. Για αυτό και για άλλα φαντάζομαι θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε περισσότερα προσεχώς. Στο επανιδείν λοιπόν!” Κ. Γ.

 

“Το skills camp είναι η ευκαιρία σου να δεις την επαγγελματική σου ζωή αλλιώς. Παίρνεις μια μεγάλη δόση εμπνευσης απο τα workshops και μια ακόμα μεγαλύτερη δόση δύναμης βλέποντας ότι οι ιστορίες των εργαζόμενων γυναικών έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους!” Φ.Λ.

 

“Ό,τι καλύτερο έχω κάνει για τον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια! Το θεωρώ απαραίτητο για κάθε γυναίκα, οποιασδήποτε ηλικίας, οποιασδήποτε επαγγελματικής κατάστασης διότι μπαίνεις κουμπωμένη και βγαίνεις με φτερά! Νιώθεις ότι δεν είσαι μόνη και ναι εκεί θα βρεις τη βοήθεια, την υποστήριξη και την εμψύχωση που χρειάζεσαι για να κάνεις την καλύτερη αρχή στην υλοποίηση οποιουδήποτε επαγγελματικού σχεδίου σου!” Γ.Ζ. 

 

“Συμμετείχα σήμερα στην παρουσίαση και ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία, που μου δώσατε να μάθω νέα ενδιαφέροντα πράγματα και να γνωρίσω γυναίκες, οι οποίες ανεξάρτητα από την ηλικία τους έχουν τις ίδιες ανησυχίες με μένα και αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζουν ένα καλύτερο αύριο για τη ζωή τους και προσπαθούν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.” Η.Κ.

 

“Ήθελα να ευχαριστήσω όλη την υπέροχη διοργάνωση για το τρομερό περιβάλλον και το πλούσιο content των σεμιναρίων. Νιώθω ευγνώμων που γνωρίζω την οργάνωση και τη δουλειά σας. Επίσης γνώρισα πολλές εντυπωσιακές γυναίκες, με τις οποίες ίσως συνεργαστούμε!” Α.Λ.

 

“Ήταν το πιο δημιουργικό απόγευμα για τον εαυτό μου. Έμαθα πράγματα που όντως βελτιώνουν την καθημερινότητα. Έχω ήδη μιλήσει σε φίλες μου γι αυτό!” Δ.Ξ.

 

“Το Women On Top skills camp που παρακολούθησα μου έμαθε πράγματα που δεν ήξερα καν την ύπαρξή τους, με έκανε να νιώσω ασφάλεια να μοιραστώ τις αγωνίες και τα άγχη μου και ένιωσα έντονα το ουσιαστικό ενδιαφέρον των εισηγητριών στο να βοηθήσουν και να σταθούν σε όποιο πρόβλημα τους παρουσιάζαμε. Επίσης η μεγάλη αποδοχή και στήριξη από τις γυναίκες που παρακολουθήσαμε μαζί το πρόγραμμα ήταν κάτι πολύ σημαντικό που μου δημιούργησε επίσης αίσθημα ασφάλειας. Τέλος το επίπεδο των εισηγήσεων από άποψη περιεχομένου ήταν εξαιρετικό και μου άνοιξε καινούρια παράθυρα γνώσης." Σ.Π. 

 

“Η εμπειρία μου είναι πολύ θετική καθώς ήρθαμε σε επαφή με γυναίκες αξιόλογες οι οποίες μίλησαν εμπειρικά και μέσω των παραδειγμάτων τους από την επαγγελματική εμπειρία μας έμαθαν πολλά. Επιπλέον, οι γνωριμία με τις περισσότερες από τις

κοπέλες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα με βοήθησε στο να δω μερικά πράγματα με άλλη οπτική γωνία. Το μεγαλύτερο όφελος ήταν ότι ένιωσα πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό μου.” Π.Β.