Ποιες είμαστε

Στέλλα Κάσδαγλη

Στέλλα Κάσδαγλη

Συγγραφέας, Μεταφράστρια. Youth/Women facilitator

Η Στέλλα Κάσδαγλη είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας και μεταφράστρια και συνέλαβε την ιδέα του WοT πριν από 3 χρόνια. Έχει σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία στην Ελλάδα και Media Studies στο University of East London. Ως διευθύντρια σύνταξης στο περιοδικό Cosmopolitan, δουλεύει με και γράφει για γυναίκες εδώ και 9 χρόνια και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τους τρόπους με τους οποίους η δημιουργικότητά μπορούν να ενθαρρυνθούν και να υποστηριχθούν σε κάθε στάδιο της ζωής τους. Έχει γράψει ένα βιβλίο γύρω από την εμπειρία της εγκυμοσύνης της και αυτή την περίοδο δουλεύει πάνω στο πρώτο της μυθιστόρημα.
Εβίτα Κολοκούρη

Εβίτα Κολοκούρη

Project Manager

H Εβίτα με εμπειρία στον ανθρωποκεντρικο σχεδιασμό (Design Thinking) και την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με οργανισμούς της κοινωνίας των πολιτών και κοινωνικές επιχειρήσεις, στην ανάπτυξη προγραμμάτων και στην δημιουργία στρατηγικής με γνώμονα το κοινωνικό καλό. Έχει συνεργαστεί με διεθνείς οργανισμούς όπως η «Ashoka» και το «ΜakeSense», και με μικρές τοπικές οργανώσεις όπως η «Aέλια». Αυτή την περίοδο δουλεύει κυρίως με την μη κερδοσκοπική εταιρία «New Wrinkle», στη διαχείριση και υλοποίηση των προγραμμάτων της στους τομείς της εκπαίδευσης και της δια-πολιστισμικότητας. Συν-διοικεί το δίκτυο mentoring για γυναίκες «Women On Top» και είναι συν-ιδρύτρια του «The Family Hub», μιας εταιρίας που σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα και φυσικούς χώρους που κάνουν τη ζωή των εργαζόμενων γονέων λίγο πιο εύκολη. Είναι υπότροφος του StartingBloc και μέλος του δικτύου Sandbox.

Γαλήνη Ηλιοπούλου

Γαλήνη Ηλιοπούλου

Εργασιακή ψυχολόγος

Η Γαλήνη Ηλιοπούλου είναι Εργασιακή Ψυχολόγος (MSc in Occupational & Organizational Psychology, University of Surrey – Πτυχίο Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών) και εργάζεται ως Senior Consultant σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού στη συμβουλευτική εταιρεία ICAP. Στο παρελθόν εργάστηκε σε αντίστοιχες θέσεις στις συμβουλευτικές εταιρείες HayGroup και SHLHellas. Πρόσφατα ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στο business coaching (Triple Certification in Coaching – ICPS). Διαθέτει ευρεία εμπειρία στην αξιολόγηση και ανάπτυξη υπαλλήλων και στελεχών.

Νάσια Φιλιππίδη

Νάσια Φιλιππίδη

Her motto is “Everything is a mindset”.

Nasia is from the beautiful Island of Crete and she has studied Marketing and Communication. She has worked in the marketing dpt of companies that are established in Greece and Italy. Her passions are Fashion and aviation sector and she is currently studying an MSc in International Luxury Marketing in England so to fulfill her Career goals.

She loves interacting with different people and cultures and she believes in effective communication.

Thinking out of the box and Creativity can take you everywhere!

Newsletter

Γράψου με το email σου για να ενημερώνεσαι άμεσα για τα νέα του WoT.

Σ' ευχαριστούμε για την εγγραφή!